V MIROVANJU!! 3-sobno stanovanje, Ljubljana Center (Prule), 1000,00 EUR/mesec

3-sobno stanovanje, Ljubljana – Center (Prule), zgrajeno l. 1955, adaptirano l. 2020, 3./4. nad., skupna izmera stanovanja 96,50 m2, bivalna izmera stanovanja 75,60 m2, trije balkoni, klet 5,50 m2. Cena 1000,00 EUR/mesec.


V centru Ljubljane, na zaželeni lokaciji – Prule, oddamo čudovito, popolnoma opremljeno in svetlo stanovanje s pogledom na park. V bližini vsa potrebna infrastruktura; šola, vrtec, LPP, sprehajalne poti, trgovine, kavarne, tržnica itd.


Stanovanje se nahaja v tretjem nadstropju in obsega predprostor, ločene sanitarije, kopalnico z dnevno svetlobo, shrambo, dve veliki ločeni sobi, dnevni prostor z jedilnico ter manjšo kuhinja z dodatno shrambo. Vsak prostor ima tudi izhod na balkon. Stanovanje je orientirano proti vzhodu, jugu ter zahodu. Ogrevanje na lastno električno peč.


Stanovanju pripada eno parkirno mesto za zapornico. V stavbi ni dvigala.


Stanovanje se oddaja popolnoma opremljeno, ob podpisu pogodbe varščina in ena najemnina.


Primerno za posameznike, pare ter družine, ki si želijo udobnega bivanja v centru Ljubljane. Zaželeni resni in urejeni najemniki.


POGOJ NAJEMODAJALCA ZA SKLENITEV POSLA: Najemnik prevzame v plačilo del stroškov priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestavo najemne pogodbe, sestavo zapisnika ter izvedbo primopredaje nepremičnine, sodelovanje pri prenosu naročnin, pripravo in hrambo slikovnega gradiva ter strošek pravnega svetovanja, po odvetniški tarifi, veljavni na dan sklenitve najemne pogodbe (+ DDV).

Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklepajomed seboj   gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, najemnik prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; Agent Andrej Štebal, Tel: 00386-40-301-083, E-mail: astebal@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.