ODDANO!! 4-sobno stanovanje, Ljubljana Rudnik, 950,00 EUR/mesec

4-sobno stanovanje, Ljubljana – Rudnik, zgrajeno l. 1981, prenovljeno l. 2012, 1. nadstropje od 2. v hiši, skupna površina 143,20 m2, bivalni prostor 88,70 m2, terasa 54,50 m2, dve parkirni mesti. Cena: 950,00 EUR/mesec.


V bližini Galjevice oddamo prenovljeno 4-sobno stanovanje s prostorno teraso in dvemi parkirnimi mesti. V bližini je vsa potrebna infrastruktura – trgovina, lekarna, LPP postajališče, vrtec, osnovna šola, zdravstveni dom ter številne sprehajalne poti – PST, Golovec itd.


Stanovanje predstavlja celotno 1. nadstropje večstanovanjske hiše, orientirano je v vse štiri smeri in je izjemno svetlo. Delno je bilo prenovljeno v letu 2012, ostalo leta 2021.


Stanovanje obsega predsobo, hodnik s stopniščem, kuhinjo z jedilnico, kopalnico s kadjo, dodaten WC, utility prostor, dve spalnici, kabinet ter velik dnevni prostor z izhodom na prostorno teraso. Kuhinja je polno opremljena (pečica, steklokeramična kuhalna plošča, pomivalni stroj, hladilnik z zamrzovalnikom, mikrovalovna pečica), v utility-ju sta pralni in sušilni stroj. Na voljo je tudi vsa kuhinjska oprema in mali gospodinjski aparati. Prav tako bo v dnevnem prostoru na voljo raztegljiv trosed.


Stroški so odvisni od porabe (ogrevanje – lastna plinska peč, elektrika, voda, snaga).


Primerno za pare, posameznike, manjše družine in tuja predstavništva. Varščina 1x najemnina.


POGOJ NAJEMODAJALCA ZA SKLENITEV POSLA: Pogoj najemodajalca za sklenitev najemne pogodbe je, da najemnik prevzame del stroškov priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestave najemne pogodbe, sestave primopredajnega zapisnika in izvedbe primopredaje nepremičnine, sodelovanja pri prepisu naročnin oz. obveščanja upravnika in dobaviteljev o sklenjenem najemnem razmerju, priprave in hrambe listin ter slikovnega gradiva in pravnega svetovanja pri sklepanju najemnega razmerja (+ DDV).

Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklepajo med seboj   gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, najemnik prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte. Agentka Tamara Gostiša, Tel: 00386-40-626-250,

E-mail: tgostisa@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.