ODDANO!! Poslovni prostor, Ljubljana Dravlje, 10,00 EUR/m2/mesec

Poslovni prostor, Ljubljana Dravlje, zgrajen l. 1990, prenovljen l. 2016, pritličje, površina 210 m2, lastna parkirišča. Cena 10,00 EUR/m2/mesec.


Na odlični lokaciji v Dravljah oddamo opremljen, urejen poslovni prostor (skladno z določili HASAB-a). Nahaja se v pritličju vzdrževane enostanovanjske stavbe. Na voljo je večje število zunanjih parkirišč, ki so ločena za zaposlene in obiskovalce. V neposredni bližini se nahaja postajališče LPP, trgovine, lokali ter hiter dostop do obvoznice.


Poslovni prostor je primeren za gibalno ovirane. Tloris obsega sprejemnico, čakalnico, pisarno, shrambo, previjalnico, 5 terapevtskih sob (opremljenih z visoko kvalitetnimi terapevtskimi mizami), elektro-sobo, telovadnico, kuhinjo z jedilnico in 2x sanitarije. Za zaposlene so na voljo ločena garderobna soba, prha ter sanitarije. Vsaka soba je opremljena z umivalnikom in razkuževalnikom. Na tleh je položen poliuretanski epoksi tlak. Ogrevanje na mestni plin, skupni prostori imajo talno gretje. Orientacija sever/jug.

Stroški se plačujejo po porabi (ogrevanje, elektrika, voda, optika).


Poslovni prostor se oddaja kot celota, oprema po dogovoru. Primeren je za opravljanje mirne dejavnosti, kot so medicinske, terapevtske ali kozmetične storitve, fizioterapija, joga ipd.

Zaželen je dolgoročni najem (12 mesecev) z možnostjo podaljšanja.


POGOJ NAJEMODAJALCA ZA SKLENITEV POSLA: Pogoj najemodajalca za sklenitev najemne pogodbe je, da najemnik prevzame del stroškov priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestave najemne pogodbe, sestave primopredajnega zapisnika in izvedbe primopredaje nepremičnine, sodelovanja pri prepisu naročnin oz. obveščanja upravnika in dobaviteljev o sklenjenem najemnem razmerju, priprave in hrambe listin ter slikovnega gradiva in pravnega svetovanja pri sklepanju najemnega razmerja (+ DDV).

Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklepajo med seboj   gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, najemnik prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.


V primeru zanimanja, nas kontaktirajte; agentka Anica Paska Sešek, Tel: 00386-40-626-216, apsesek@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.