ODDANO!! Poslovni prostor - skladišče, Ljubljana okolica - Trzin, 6,11 EUR/m2/mesec

Skladišče se nahaja v lahko dostopni obrtni coni Trzin. Neposredno ob stavbi je na voljo veliko brezplačno parkirišče za najemnike in stranke.


Skladišče, s pripadajočimi skupnimi deli, se nahaja v kletni etaži. Prostor je primeren za skladiščenje oziroma mirno dejavnost. Tekoči obratovalni stroški obsegajo električno energijo, plin, vodo, odvoz smeti, varovanje, pregled kurilnih in gasilnih naprav in znašajo 1,03 EUR/m2/mes (brez DDV). V primeru, da se skladišče ogreva je dodaten strošek v višini 1,90 EUR/m2 (brez DDV) – v kurilni sezoni.


Čiščenje skupnih prostorov, najetih prostorov, pluženje snega, ter NUSZ niso predmet ponudbe.


Pričetek najema: December 2020.


POGOJ NAJEMODAJALCA ZA SKLENITEV POSLA: Najemno razmerje se sklene za nedoločen čas z 12 mesečnim odpovednim rokom. Varščina v višini treh najemnin, 3 bianko menice. Najemnik prevzame v plačilo del stroška priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestavo najemne pogodbe, sestavo zapisnika ter izvedbo primopredaje nepremičnine, sodelovanje pri prepisu naročnin, pripravo in hrambo slikovnega gradiva ter strošek pravnega svetovanja, po odvetniški tarifi, veljavni na dan sklenitve najemne pogodbe (+DDV).


Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklenejo med seboj   gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, naročitelj prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agent Andrej Štebal, Tel: 00386-40-301-083, E-mail: astebal@bazarealestate.com.


Vljudno vabljeni k ogledu.