ODDANO!! 3-sobno stanovanje, Ljubljana Rudnik, 900,00 EUR/mesec

Oddamo čudovito, svetlo in popolnoma opremljeno dupleks 3-sobno stanovanje v poslovno-stanovanjski hiši na Rudniku. V bližini se nahaja LPP postajališče, trgovski center Rudnik, zasebni vrtec, sprehajalne poti - PST, AC priključek itd.


Stanovanje se nahaja v 1. in 2. nadstropju in obsega v spodnji etaži predsobo, utilily s pralnim in sušilnim strojem ter delovno površino, dnevni WC in bivalni prostor s kuhinjo in jedilnico. V zgornji etaži obsega spalnico, otroško sobo in kopalnico s kadjo in bidejem.


Prostori so orientirani proti SV in JZ. Stanovanje je popolnoma opremljeno in pripravljeno za takojšnjo vselitev, v kuhinji je pomivalni stroj, steklokeramična kuhalna plošča, pečica, napa, hladilnik, zamrzovalnik.


Stroški so odvisni od porabe (ogrevanje - plin, elektrika, voda, internetni priključek - optika itd.).


Stanovanju pripadata dve parkirni mesti.


Primerno za družino, pare, posameznike ter tuja predstavništva. Možen dolgoročni najem, varščina 2 najemnini.


POGOJ NAJEMODAJALCA ZA SKLENITEV POSLA: Najemnik prevzame v plačilo del stroška priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestavo najemne pogodbe, sestavo zapisnika ter izvedbo primopredaje nepremičnine, sodelovanje pri prepisu naročnin, pripravo in hrambo slikovnega gradiva ter strošek pravnega svetovanja, po odvetniški tarifi, veljavni na dan sklenitve najemne pogodbe (+ DDV).


Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklenejo med seboj gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, najemnik prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agentka Tamara Gostiša, Tel: 00386-40-452-362,

E-mail: tgostisa@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.