PRODANO!! 2-sobno stanovanje s čudovito teraso, Ljubljana Bežigrad, 415.000 EUR

2-sobno stanovanje, Ljubljana – Bežigrad, zgrajeno l. 2009, 2./3.nad., skupna izmera 147,10 m2, neto izmera stanovanja 62,60 m2, loža 8,70 m2, shramba 8,40 m2, terasa 67,40 m2 in dve parkirni mesti. Cena: 510.000 EUR.


V luksuznem naselju Dunajski kristali prodamo vrhunsko zasnovano 2-sobno stanovanje z veliko teraso ter izjemnim pogledom na Kamniške Alpe in okolico. V bližini so številne rekreacijske poti, lokacija ponuja hiter dostop do obvoznice in do središča mesta.


Stanovanje se nahaja v 2. nadstropju, orientirano je proti vzhodu in severu, je izjemno svetlo in funkcionalno razporejeno. Obsega hodnik, utility prostor, spalnico z walk-in omaro, kopalnico in ložo, dnevno-bivalni prostor s kuhinjo in jedilnico ter dodatno zastekljeno ložo. Nadstropje višje se nahaja prostorna, po meri opremljena, terasa z masažnim bazenom in letno kuhinjo z žarom, nadstreškom in tendo, zimzeleno rastje na terasi pa zagotavlja zasebnost tudi v zimskih mesecih.


Stanovanje je vrhunsko opremljeno z materiali visoke kakovosti, ima talno gretje, kanalsko klimo, senčila – električna polkna, žaluzije in električni roloji. Vgrajen je parket – oljen ameriški oreh, vgradne omare so iz zebrano afriškega lesa. Vsa svetila (Artemide) imajo možnost zatemnitve, kar zagotavlja prijeten ambient v vseh prostorih. Kuhinja je polno opremljena z aparati Miele – parna pečica, klasična pečica, indukcijska kuhalna plošča, pomivalni stroj, vgradni hladilnik z zamrzovalnikom.


Stanovanju pripadata dve parkirni mesti z električno polnilnico v kletni garaži ter domiselno opremljena shramba z galerijo in dvižnimi stojali za kolesa. Skupni prostori bloka obsegajo tudi ograjeno in varovano dvorišče, namenjeno samo stanovalcem naselja. Vsa vrata se odpirajo na čip, v stanovanju in na terasi je tihi alarm z videonadzorom.


Stroški so odvisni od porabe (upravnik – Parks1 d.o.o., elektrika, voda, ogrevanje – toplovod, optični internet).


POGOJ PRODAJE: Pogoj lastnika nepremičnine je, da kupec v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine plača davek na promet z nepremičninami v višini 2 % od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agentka Tamara Gostiša, Tel: 00386-40-626-250,

E-mail: tgostisa@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.