PRODANO!! 4,5-sobno stanovanje, Škofljica, 289.000 EUR

Na Škofljici, v novejši večstanovanjski stavbi, prodamo lepo in svetlo atrijsko stanovanje neto bivalne površine 128m2. Zasnova stanovanja obsega prostorno predsobo, velik dnevni  prostor z jedilnico  in izhodom na vrt (atrij), kuhinjo in shrambo. Tri spalnice in kabinet so med seboj ločene s hodnikom, prav tako večja kopalnica, ločen WC in ločena pralnica. Dostop do kleti je mogoč iz zunanje strani.

 

Ogrevanje prostorov je omogočeno preko talnega gretja (na plin), gretje vode preko toplotne črpalke (stroški ogrevanja so minimalni, ker je stanovanje v vmesni etaži). Internet je urejen z optiko. Stanovanje je funkcionalno zasnovano, stropi so visoki, odprt tloris doda k občutku prostornosti.

 

Stanovanjska hiša je lepo oskrbovana, etažirana, urejena v ZK in z veljavnim gradbenim in uporabnim dovoljenjem. Energetska izkaznica je v izdelavi. Zemljišče pred objektom in skupni deli stavbe so solastniško urejeni, parkirna mesta so lastniška.

 

V okolici je vsa potrebna infrastruktura: šola, vrtec, trgovine in lekarna ter vse nujne prometne povezave. Primerno za družine in za vse potencialne kupce, ki si želijo ustvariti dom blizu Ljubljane,

 

POGOJ PRODAJE: Pogoj lastnika nepremičnine je, da kupec, v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine, plača davek na promet z nepremičninami, v višini 2% od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine.


V primeru zanimanja, nas kontaktirajte; agentka Mina Lunder, Tel: 00386-40-626-225, E-mail: mlunder@bazarealestate.com.

 

Vljudno vabljeni k ogledu.