Poslovni prostor - pisarna, Ljubljana Bežigrad, 1500,00 EUR/mesec

Na odlični lokaciji v Zupančičevi jami oddamo poslovni prostor, ki se nahaja v 4.nadstopju poslovne stavbe. Dostop je z dvigalom in varovanim vhodom, v pritličju stavbe je recepcija.

 

Prostor je primeren za pisarniške, izobraževalne in druge dejavnosti, obsega sejno sobo velikosti 46,40 m2 ter pisarno neto površine 25,25 m2 (steno med obema se lahko tudi premakne in prostore preoblikuje). Oba prostora sta del večjega poslovnega prostora, kjer je mogoča souporaba sprejemnice, souporaba sanitarij in kuhinje. Pisarniški prostori so svetli, zračni in prijetni, v sejni sobi je tudi klima.

 

Možen je najem parkirnega mesta v garažni hiši (70-100 EUR/mesec) ali parkiranje na prostih parkirnih mestih (parkomati/dovolilnica).

 

Stroški so vključeni v ceno najema (z izjemo internetnega paketa). Ob podpisu pogodbe se plačata ena najemnina in varščina. Zaželen je najem za daljše časovno obdobje.

 

POGOJ NAJEMODAJALCA ZA SKLENITEV POSLA: Najemnik prevzame v plačilo del stroška priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestavo najemne pogodbe, sestavo zapisnika ter izvedbo primopredaje nepremičnine, sodelovanje pri prepisu naročnin, pripravo in hrambo slikovnega gradiva ter strošek pravnega svetovanja, po odvetniški tarifi, veljavni na dan sklenitve najemne pogodbe (+ DDV).


Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklenejo med seboj gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, najemnik prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.


V primeru zanimanja, nas kontaktirajte; agentka Mina Lunder, Tel: 00386-40-221-527, E-mail: mlunder@bazarealestate.com.

 

Vljudno vabljeni k ogledu.