Poslovni prostor - pisarna, Ljubljana Bežigrad, 1050,00 EUR/mesec

Na odlični lokaciji v Zupančičevi jami oddamo poslovni prostor, ki se nahaja v 4.nadstopju poslovne stavbe. Dostop je z dvigalom in varovanim vhodom, v pritličju stavbe je recepcija.

 

Prostor je primeren za pisarniške, izobraževalne in druge dejavnosti, obsega sejno sobo velikosti 46,40 m2 ter pisarno neto površine 25,25 m2 (steno med obema se lahko tudi premakne in prostore preoblikuje). Oba prostora sta del večjega poslovnega prostora, kjer je mogoča souporaba sprejemnice, souporaba sanitarij in kuhinje. Pisarniški prostori so svetli, zračni in prijetni, v sejni sobi je tudi klima.

 

Možen je najem parkirnega mesta v garažni hiši (70-100 EUR/mesec) ali parkiranje na prostih parkirnih mestih (parkomati/dovolilnica).

 

Stroški so vključeni v ceno najema (z izjemo internetnega paketa). Ob podpisu pogodbe se plačata ena najemnina in varščina. Zaželen je najem za daljše časovno obdobje.

 

POGOJ NAJEMODAJALCA ZA SKLENITEV POSLA: Pogoj najemodajalca za sklenitev najemne pogodbe je, da najemnik prevzame del stroškov priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestave najemne pogodbe, sestave primopredajnega zapisnika in izvedbe primopredaje nepremičnine, sodelovanja pri prepisu naročnin oz. obveščanja upravnika in dobaviteljev o sklenjenem najemnem razmerju, priprave in hrambe listin ter slikovnega gradiva in pravnega svetovanja pri sklepanju najemnega razmerja (+ DDV).

Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklepajo med seboj   gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, najemnik prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.


V primeru zanimanja, nas kontaktirajte; Agentka Andrej Štebal, Tel: 00386-40-301-083, E-mail: astebal@bazarealestate.com.

 

Vljudno vabljeni k ogledu.