PRODANO!! - DOBRAVA PRI STIČNI

Samostojna hiša - NOVOGRADNJA, zgrajeno l. 2020, K+P+M, skupna površina 152,90 m2, neto površina 111,10 m2, garaža 22,40 m2, balkon 5,10 m2, klet 14,30 m2. Cena: 259.000 EUR.


V naselju Dobrava pri Stični prodamo samostojno hišo v treh etažah. Novo mirno naselje odlikuje odlična lega z veliko sončne svetlobe, čudovitimi razgledi na dolino in okoliške hribe ter bližino številnih sprehajalnih in gozdnih poti.


Sončna lokacija je od AC priključka oddaljena 8 minut vožnje z avtomobilom, od Ljubljane pa cca. 25 minut.


Obravnavana enota se nahaja na zemljišču velikosti 463 m2 in obsega klet, pritličje in mansardo v skupni izmeri 152,90 m2. Klet obsega vetrolov, garažo, stopnišče, klet in kurilnico. Pritličje obsega stopnišče, WC, shrambo, kabinet ter dnevni prostor, povezan s kuhinjo in jedilnico in izhodom na teraso velikosti 9,99 m2. V mansardi se nahajajo kopalnica, dve sobi, spalnica z lastno garderobo ter balkon.


Hiša se prodaja skupaj z dodatno parcelo velikosti 142,00 m2 v bližini hiše, ki v naravi predstavlja kmetijsko zemljišče.


Hiša je zgrajena do 4. podaljšane gradbene faze, okolica je urejena in ozelenjena. Grajena je iz klasičnih materialov (opeka, beton), zunanje stene so izolirane s 15 cm EPS, streha pa s 30 cm mineralne volne. Vgrajena so PVC okna s trojno zasteklitvijo. Vsa okna in balkonska vrata imajo predpripravo za električne žaluzije.


Za dokončanje je potrebna le še vgradnja talnih oblog (parket, keramika), sanitarne keramike in armatur, notranjih vrat in ograje, toplotne črpalke ter razsvetljave. Možna je vgradnja kamina.


Hiša ima gradbeno in uporabno dovoljenje ter hišno številko. V hiši je že priključek za optični internet.


POGOJ PRODAJE: Naročitelj storitve v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine plača agencijsko provizijo v višini 2 % od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine + DDV.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agentka Tamara Gostiša, Tel: 00386-40-626-250, E-mail: tgostisa@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.