ODDANO!! Poslovni prostor, Ljubljana Center, 2400,00 EUR + DDV/mesec

Na Miklošičevi ulici v Ljubljani oddamo pravkar prenovljen, funkcionalno zasnovan staromeščanski poslovni prostor. V bližini so številne restavracije in kavarne, hoteli, banke, pošta, zavarovalnice, trgovina, postaja LPP, sodišča, parkirne hiše itd.


Poslovni prostor obsega visoko pritličje in klet. V pritličju se nahajajo velik prostor, dve manjši sobi ter M in Ž sanitarije, v skupni površini 89,10 m2. V manjši sobi so priključki za čajno kuhinjo, zadnja soba pa ima izhod na ograjen zunanji prostor, kjer je možno postaviti manjšo mizo in stole. V kleti se nahaja čudovit rustikalen prostor z oboki in vidnimi opečnimi stenami ter ločena shramba, v skupni površini 63,10 m2.

Prostori so primerni za različne poslovne dejavnosti (odvetniška pisarna, agencija, zavarovalnica, spletna prodaja, IT podjetje itd.). Orientirani so proti zahodu in so izjemno svetli. Možna je združitev z dodatnimi prostori velikosti 93,70 m2.


Stroški se plačujejo po porabi (upravnik SPL, internet, ogrevanje - toplovod, elektrika, voda). Varščina po dogovoru.


POGOJ NAJEMODAJALCA ZA SKLENITEV POSLA: Pogoj najemodajalca za sklenitev najemne pogodbe je, da najemnik prevzame del stroškov priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestave najemne pogodbe, sestave primopredajnega zapisnika in izvedbe primopredaje nepremičnine, sodelovanja pri prepisu naročnin oz. obveščanja upravnika in dobaviteljev o sklenjenem najemnem razmerju, priprave in hrambe listin ter slikovnega gradiva in pravnega svetovanja pri sklepanju najemnega razmerja (+ DDV).

Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklepajo med seboj   gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, najemnik prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agentka Tamara Gostiša, Tel: 00386-40-626-250,

E-mail: tgostisa@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.