2-sobno stanovanje, Ljubljana Spodnja Šiška, 214.000 EUR

2-sobno stanovanje, Ljubljana Spodnja Šiška, zgrajeno l. 1889, obnovljeno l. 2016, VP/6., skupna površina 73,60 m2, neto površina 67,60 m2, klet, parkirišče in terasa z doplačilom. Cena: 214.000 EUR.


Na izjemni lokaciji, nasproti Tivolija, prodamo prijetno in prostorno 2-sobno stanovanje v visokem pritličju obnovljenega staromeščanskega bloka. Okoliška infrastruktura obsega bližino sprehajalnih površin Tivolija in Rožnika ter neposredno bližino šole, vrtca in centra mesta. Parkiranje je omogočeno na dvorišču pred stavbo, z dokupom 2 pokritih parkirnih mest v vrednosti 28.000 EUR (v objektu, ki je vpisan kot poslovni prostor, trenutno pa se uporablja kot garaža za dva avtomobila in terasa).


Stanovanje je orientirano proti jugu in severu. Je zelo sončno in svetlo, z visokimi stropovi in lepo razporeditvijo prostorov. Tloris obsega velik dnevni prostor, kuhinjo z jedilnico, spalnico, kopalnico in hodnikom. V ceno je vključena tudi stanovanjska oprema. Stanovanje ima protivlomna vrata in okna vgrajena l. 2005, vsa notranjost je bila obnovljena po letu 2010.


Po tleh je položen oljen hrastov parket, čudovita lesena kuhinja pa je povsem nova in daje prijeten občutek v prostoru. Velika dnevna soba je lahko razdeljena na dva dela in s tem stanovanje pridobi še eno spalnico. Optični priključek, ogrevanje na mestni toplovod, vsi števci ločeni. Stroški so odvisni od porabe (upravnik, elektrika, voda, optika, rezervni sklad itd.) in so sorazmerno nizki, povprečno do 200€ + internet. Stanovanju pripada klet velikosti 6 m.


Stanovanje se nahaja v staromeščanski stavbi brez dvigala, ki je bila popolnoma obnovljena - l. 2005 je bila zamenjana streha, l.2016 fasada, obnovljene so bile tudi vse inštalacije.


Zemljiškoknjižno stanje je urejeno in brez bremen, stanovanje je etažirano, urejena je tudi druga dokumentacija (GD, UD in EI). Vseljivo takoj.


OGLASU JE PRILOŽENA VIZUALIZACIJA POTENCIALNE UREDITVE NOTRANJIH PROSTOROV.


POGOJ PRODAJE: Naročitelj storitve, v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine, plača agencijsko provizijo v višini 2 % od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine + DDV.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; Agentka Mina Lunder, Tel: 00386-40-221-527, E-mail: mlunder@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.