PRODANO!! Garsonjera, Ljubljana Moste, 99.880 EUR

Garsonjera, Ljubljana Moste, zgrajeno l. 1967, obnovljeno l. 2016, 6./12.nad., skupna izmera 19,70 m2, dvigalo, odlična investicijska priložnost. Cena: 99.880 EURCena: 99.880 EUR.


Na atraktivni lokaciji, ob Zaloški cesti, prodamo manjšo, prenovljeno garsonjero. Okoliška infrastruktura obsega šole, vrtce, lekarno, pošto, trgovine ter bližino obvoznice. Lokacija nudi prednosti mestnega življenja ter možnosti sprostitvene rekreacije na okoliških sprehajalnih poteh ob Ljubljanici in na Golovcu.


Stanovanje se nahaja v šestem nadstropju in je orientirano proti vzhodu. Garsonjera obsega kuhinjo, kopalnico s tuš kabino ter dnevno-bivalni prostor. Stanovanje je bilo v letu 2016 popolnoma prenovljeno in opremljeno. Vsa stanovanjska oprema je vključena v ceno.


Stroški so odvisni od porabe (upravnik, elektrika, voda, ogrevanje – toplovod, optika, rezervni sklad itd.) in so sorazmerno nizki. Parkiranje je omogočeno pred stavbo.


Stanovanje je primerno za samske osebe, upokojence ali kot investicija z dobrim donosom na vloženi kapital.


Prodajalec si pridržuje pravico prodaje stanovanja najboljšemu ponudniku.


POGOJ PRODAJE: Pogoj lastnika nepremičnine je, da kupec, v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine, plača davek na promet z nepremičninami v višini 2 % od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agent Andrej Štebal, Tel: 00386-40-301-083, E-mail: astebal@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.