ODDANO!! 3-sobno stanovanje, Ljubljana Bežigrad, 830,00 EUR/mesec

V Ljubljani, na Herbersteinovi ulici, oddamo prostorno in okusno opremljeno 3-sobno stanovanje z izhodom na teraso in ograjen atrij. Stanovanje se nahaja v 4-stanovanjski hiši, v visokem pritličju, pred stavbo je ograjeno dvorišče, kjer ima najemnik na voljo eno parkirno mesto v odprti garaži.

 

Stanovanje je funkcionalno razporejeno; tloris obsega spalnico s shrambo in vgradno omaro, otroško sobo, kopalnico, kuhinjo in dnevno sobo z izhodom na teraso ter atrij. Ogrevanje je na mestni plin (radiatorji), popolnoma prenovljene so električne in ostale napeljave, internet je preko optičnega kabla. Mesečni stroški so nizki in odvisni od porabe.

 

V bližini se nahaja vsa prometna infrastruktura, vrtec je oddaljen 5 min hoje, šola in fakultete so v bližini. Stanovanje je primerno za družine, pare ali študente, hišni ljubljenčki so dobrodošli. Oprema po dogovoru.

 

POGOJ NAJEMODAJALCA ZA SKLENITEV POSLA: Pogoj najemodajalca za sklenitev najemne pogodbe je, da najemnik prevzame del stroškov priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestave najemne pogodbe, sestave primopredajnega zapisnika in izvedbe primopredaje nepremičnine, sodelovanja pri prepisu naročnin oz. obveščanja upravnika in dobaviteljev o sklenjenem najemnem razmerju, priprave in hrambe listin ter slikovnega gradiva in pravnega svetovanja pri sklepanju najemnega razmerja (+ DDV).

Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklepajo med seboj   gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, najemnik prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.

 

V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agentka Mina Lunder, Tel: 00386-40-626-225, E-mail: mlunder@bazarealestate.com.

 

Lepo vabljeni k ogledu.