ODDANO!! Poslovni prostor - pisarna, Ljubljana Center, 1000,00 EUR/mesec

Poslovni prostor, Ljubljana Center, zgrajeno leta 1960, prenovljeno l. 2016, VP od 12., skupna izmera 51,40 m2. Cena: 1000,00 EUR/mesec + DDV.

V centru Ljubljane oddamo prijeten in funkcionalno zasnovan poslovni prostor. V bližini so številne restavracije in kavarne, hoteli, banke, pošta, zavarovalnice, trgovina, LPP postajališče, parkirne hiše itd.

Poslovni prostor se nahaja v visokem pritličju in obsega sprejemni del, toaleto, dve pisarni ter sejno sobo. Prostori so orientirani proti severu in so klimatizirani.

Poslovni prostor se oddaja z vso opremo. Primeren je za različne poslovne dejavnosti (odvetniška pisarna, agencija, spletna prodaja itd.).

Stroški se plačujejo po porabi (upravnik – Habit, elektrika, voda, internet – optika). Varščina po dogovoru.

POGOJ NAJEMODAJALCA ZA SKLENITEV POSLA: Pogoj najemodajalca za sklenitev najemne pogodbe je, da najemnik prevzame del stroškov priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestave najemne pogodbe, sestave primopredajnega zapisnika in izvedbe primopredaje nepremičnine, sodelovanja pri prepisu naročnin oz. obveščanja upravnika in dobaviteljev o sklenjenem najemnem razmerju, priprave in hrambe listin ter slikovnega gradiva in pravnega svetovanja pri sklepanju najemnega razmerja (+ DDV).

Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklepajo med seboj   gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, najemnik prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.

V primeru zanimanja nas kontaktirajte; Agentka Tamara Gostiša, Tel: 00386-40-626-250,
E-mail: tgostisa@bazarealestate.com.

Lepo vabljeni k ogledu.