ODDANO!! 3-sobno stanovanje, Ljubljana Brdo, 1100,00 EUR/mesec

3-sobno stanovanje, Ljubljana Brdo, zgrajeno l. 2013, 2. nad. v bloku, V-Z lega, skupna površina 73,40 m2, bivalni prostor 67,60 m2, balkon 5,80 m2, dvigalo, klet, 2 parkirni mesti v garaži. Cena: 1100,00 EUR/mesec.


V novejšem stanovanjskem na Viču bloku oddamo sodobno opremljeno 3-sobno stanovanje. Nahaja se v mirnem in urejenem stanovanjskem okolišu. V okolici je na voljo vsa infrastruktura (šola, vrtec, trgovina, restavracija), lokacija nudi hiter dostop do obvoznice.


Stanovanje obsega velik dnevni prostor s kuhinjo in balkonom (Z lega). Kuhinjska oprema obsega pomivalni stroj, pečico, štedilnik, hladilnik z zamrzovalnikom ter kuhinjsko posodo. Na vzhodni strani se nahajata dve spalnici ter kopalnica z wc-jem, kadjo in pralnim strojem. Oprema je nova in omogoča udobno bivanje v arhitekturno dovršenem stanovanju.


Ogrevanje je na plin, skupni mesečni stroški znašajo največ 200 eur. Stanovanje je klimatizirano. Optika in internet sta urejena. Stavba je opremljena z dvigalom in skupno kolesarnico. Stanovanju pripadajo kletna shramba in dve parkirni mesti v garaži.


Stanovanje je na voljo takoj in se oddaja dolgoročno. Mesečna najemnina znaša 1.100 EUR oziroma po dogovoru. Varščina ob vselitvi znaša eno najemnino. Primerno je za pare ali posameznike.


POGOJ NAJEMODAJALCA ZA SKLENITEV POSLA: Pogoj najemodajalca za sklenitev najemne pogodbe je, da najemnik prevzame del stroškov priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestave najemne pogodbe, sestave primopredajnega zapisnika in izvedbe primopredaje nepremičnine, sodelovanja pri prepisu naročnin oz. obveščanja upravnika in dobaviteljev o sklenjenem najemnem razmerju, priprave in hrambe listin ter slikovnega gradiva in pravnega svetovanja pri sklepanju najemnega razmerja (+ DDV).

Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklepajo med seboj   gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, najemnik prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agentka Katja Sraka, Tel: 00386-41-291-052,

E-mail: ksraka@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.