PRODANO!! 2-sobno stanovanje, Ljubljana Bežigrad, 149.000 EUR

2-sobno stanovanje, Ljubljana – Bežigrad (Savsko naselje), zgrajeno l. 1959, prenovljeno l. 2015, 2/3.nad., skupna izmera 43,10 m2, bivalni prostor 38,60 m2, francoski balkon, klet (4,50 m2). Cena 149.000 EUR.


V Savskem naselju prodamo simpatično, svetlo in delno prenovljeno 2-sobno stanovanje. Nahaja se na mirni lokaciji v neposredni bližini trgovin, LPP postajališča, osnovne šole ter vrtca. V okolici je veliko zelenja, BMX park, skate park, Lumpi park. Dostop do obvoznice je enostaven in hiter.


Stanovanje se nahaja v drugem nadstropju in ima idealno lego; spalni del je orientiran na vzhodni del, dnevno bivalni prostor na južno stran. Stanovanje obsega hodnik, spalnico, kopalnico s kadjo, dnevno-bivalni prostor ter kuhinjo z manjšim jedilnim prostorom. Stanovanje ima francoski balkon. 


V letih 2015-2018 je bilo delno prenovljeno (okna, laminat, kuhinja, aparati, klima).


Stanovanju pripada tudi kletna shramba v izmeri 4,50 m2. Stroški so odvisni od porabe (upravnik, elektrika, voda, ogrevanje – toplovod, optika, rezervni sklad itd.) in so sorazmerno nizki. V planu je tudi energetska sanacija bloka.


Na voljo so parkirna mesta na dvorišču bloka in v okolici.


Stanovanje predstavlja dobro investicijo ter omogoča takojšnjo vselitev.


POGOJ PRODAJE: Pogoj lastnika nepremičnine je, da kupec, v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine, plača davek na promet nepremičnin v višini 2% od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agent Andrej Štebal, Tel: 00386-40-301-083, E-mail: astebal@bazarealestate.com.


Vljudno vabljeni k ogledu.