2,5-sobno stanovanje, Ljubljana Brod, 355.600 EUR

2,5-sobno stanovanje, Ljubljana Šiška – Brod, zgrajeno l. 2017, 2/2 nad., skupna izmera 93,90 m2, bivalni prostor 45,90 m2, terasa 45,00 m2, »penthouse« v vila bloku. Cena 355.600 EUR.


V mirni soseski vila blokov na Brodu, v neposredni bližini narave ter neskončnih možnosti za šport in rekreacijo (Šmarna gora in Sava), prodamo 2,5-sobno stanovanje s čudovito teraso. V bližini vsa potrebna infrastruktura: gostinski lokali, LPP, pošta, trgovina, banka, vrtec in šola.


Stanovanje obsega predprostor, kopalnico, spalnico, kabinet ter dnevno-bivalni prostor s kuhinjo z izhodom na prostorno teraso. Stanovanje ima tudi ločen izhod na strešno teraso iz katere se razprostira čudovit razgled na celotno okolico. Stanovanju pripada shramba (3 m2), pokrito parkirno mesto (13 m2), zemljišče pred objektom v izmeri 25 m2 ter strešna terasa v izmeri 31 m2 z masažnim bazenom in prostorom za ležalnike.


Ogrevanje je talno na mestni plin, prezračevanje Lunos z rekuperacijo, alarmni sistem, pametne inštalacije, klimatsko napravo v vsaki sobi, senčila na električni pomik. Stanovanje je v celoti opremljeno s pohištvom izdelanim po meri. Vsa oprema je vključena v ceno stanovanja.


Stroški so odvisni od porabe (upravnik, elektrika, voda, ogrevanje – toplovod, klima, optika, rezervni sklad itd.) in so sorazmerno nizki.


POGOJ PRODAJE: Pogoj lastnika nepremičnine je, da kupec v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine plača davek na promet z nepremičninami v višini 2 % od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agent Andrej Štebal, Tel: 00386-40-301-083, E-mail: astebal@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.