Poslovni prostor, Ljubljana Center, 433.000 EUR

OGLASU JE PRILOŽENA VIZUALIZACIJA POTENCIALNE UREDITVE NOTRANJIH PROSTOROV (PRVI TRIJE IZRISI).


Poslovni prostor, Ljubljana – Center, stanovanjsko poslovna stavba zgrajena l. 1852, prenovljeno l. 2010, pritličje, skupna površina 96,00 m2, možnost dostave in parkiranja na skupnem notranjem dvorišču. Cena 433.000 EUR.


Na iskani lokaciji, v centru mesta Ljubljana, prodamo urejen poslovni prostor v vzdrževani staromeščanski stanovanjsko poslovni stavbi. Parkiranje je možno na skupnem notranjem dvorišču, prav tako je prost dostop za dostavo. V neposredni bližini je vsa infrastruktura (trgovine, banke, postajališče LPP, plačljiva parkirna mesta itd.).


Poslovni prostor se nahaja v pritličju, orientiran je na JZ in je izjemno svetel. Leta 2010 je bil popolnoma prenovljen. Osrednji del ima vhod z ulice, odlikujejo ga velika izložbena okna. Skladiščni del in sanitarije so umaknjeni v zadnji del prostora, kjer je tudi dostop s skupnega dvorišča. V osrednjem prostoru je po tleh položen kamen in parket, v servisnem delu linolej. Stropovi so visoki, delno obokani, kar daje prostoru dodatno zračnost in prostornost.


Prostor ima samostojno centralno ogrevanje (lastna električna peč), nameščeni sta dve klimatski naparavi. Stroški so odvisni od porabe (upravnik SPL, ogrevanje, voda, elektrika, optika).


Poslovni prostor je brez bremen, možna je takojšnja vselitev. Primeren je za trgovske, pisarniške in druge mirne dejavnosti. Edinstvena priložnost za nakup tako za lastne potrebe ali kot naložba.


POGOJ PRODAJE: Pogoj lastnika nepremičnine je, da kupec v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine plača davek na promet nepremičnin v višini 2% od pogodbeno dogovorjene vrednosti nepremičnine.


V primeru zanimanja, nas kontaktirajte; agentka Tamara Gostiša, Tel: Tel: 00386-40-452-362, E-mail: tgostisa@bazarealestate.com.


Vljudno vabljeni k ogledu.