NI NA VOLJO ZA PRODAJO!! Hiša samostojna, Ljubljana Šmartno pod Šmarno goro, 450.000 EUR

V Šmartnem pod Šmarno goro, na mirni in sončni lokaciji, prodamo samostojno družinsko hišo, zgrajeno l.2007. V neposredni bližini se nahajajo šola, vrtec in pošta, trgovina in lekarna sta oddaljeni cca. 2 km.

 

Neto bivalna površina hiše (198 m2) obsega klet, pritličje z izhodom na vrt in mansardo. Kletna etaža obsega večji prostor s savno in pralnico, ločeno kurilnico, utility in večjo sobo, ki je trenutno preurejena v pisarno.

Pritličje obsega svetel in prijeten dnevni prostor s klimo ter izhodom na atrij, kuhinjo z jedilnim delom, ki je povezan z južnim delom vrta. V pritlični etaži je, poleg predsobe z vgradno omaro, WC za goste. Nadstropje obsega 3 spalnice, kabinet oziroma sobo za goste ter kopalnico z masažno kadjo.

 

Radiatorsko ogrevanje s pomočjo toplotne črpalke in sončnih celic, kar pripomore k nizkim obratovalnim stroškom (do 400 EUR na sezono). Vodovod, elektrika, kanalizacija in telekomunikacije so urejeni.

 

Hišo obdaja prijeten vrt s teraso, pred hišo, na asfaltiranem dvorišču, lahko parkirata 2+ avtomobila.

 

Urejeni so dokumenti: gradbeno dovoljenje ter ZK. Energetska izkaznica je v fazi pridobivanja. Hiša je vseljiva od konca oktobra 2020 oziroma kasneje po dogovoru!

 

PRILOŽNOST ZA INVESTICIJO: v hiši so sedaj najemniki, ki bi želeli podaljševati pogodbo tudi po 2020 (po dogovoru z novim lastnikom). Trenutna najemnina znaša 1.700 EUR in je enkratna priložnost novega lastnika za povrnitev dela investicije.

 

POGOJ PRODAJE: Pogoj lastnika nepremičnine je, da kupec, v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine, plača davek na promet z nepremičninami, v višini 2% od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine.

 

V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agentka Mina Lunder, Tel: 00386-40-626-225, E-mail: mlunder@bazarealestate.com.

 

Vljudno vabljeni k ogledu.