3-sobno stanovanje, Ljubljana Šiška, 515.000 EUR

3-sobno stanovanje, Ljubljana Šiška, l.2018, 1.nad./5.nad., skupna površina 114 m2, neto površina stanovanja 83 m2, loža 12 m2, klet 19 m2, 2 x PM v kletni garaži, dvigalo. Cena: 515.000 EUR.

Na izjemni lokaciji blizu Tivolija prodamo veliko, sončno in prostorno 3-sobno stanovanje v 1.nadstropju vila bloka Bellevue. Okoliška infrastruktura obsega bližino šol in vrtca, trgovin, Tivolija in Rožnika, pošte ter avtobusne postaje LPP. Lokacija omogoča peš dostop do središča Ljubljane. Parkiranje je omogočeno v kletni etaži, kjer sta dve lastniški parkirni mesti.

Stanovanje je funkcionalno zasnovano; prostorna dnevna soba s kuhinjo in jedilnico odpira pogled na odprto ložo ter ozelenjeni notranji park. Stanovanje je sončno ter orientirano na S-J. Bivalna površina velikosti 83 m2 obsega svetlo in veliko dnevno sobo s kuhinjo in jedilnico ter izhodom v odprto ložo velikosti 12 m2, hodnikom ter sanitarijami za goste. V spalnem predelu stanovanja se nahajajo spalnica z delovnim kotičkom, otroška soba in kopalnica. Tloris nudi lepo razporeditev in veliko svetlobe v vseh prostorih.
Bivalno izkušnjo obogati vrhunska notranja oprema, ki je s pomočjo Loft arhitektov dodala sproščen in mehak občutek elegantne domačnosti. Omare so skrite in neopazne, visoki stropi in parket dajejo občutek zračnosti, temperaturo v prostorih se enostavno uravnava s talnim gretjem preko pametne instalacije EntiaLiving.

Stanovanje ima dve klimatski napravi. Internet je zagotovljen z optičnim priključkom, ogrevanje je na mestni toplovod s talnim gretjem, stroški so odvisni od porabe in števila oseb, obsegajo pa vodo, kanalizacijo, ogrevanje, upravljanje in rezervni sklad. Stanovanju pripada tudi klet v izmeri 19 m2 in dve parkirni mesti nadstandardne velikosti (2 x 16m2) ter uporaba skupnih prostorov (kolesarnica ipd.).

POGOJ PRODAJE: Naročitelj storitve, v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine, plača agencijsko provizijo v višini 2 % od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine + DDV.

V primeru zanimanja, nas kontaktirajte; Agentka Mina Lunder, Tel: 00386-40-626-225, E-mail: mlunder@bazarealestate.com.

Lepo vabljeni k ogledu.