3-sobno stanovanje, Ljubljana Dravlje, 257.000 EUR

3-sobno stanovanje, Ljubljana Šiška - Dravlje, zgrajeno l.1927, prenovljeno 2021 1./M. nad., skupne površine 82,80 m2, bivalne površine 69,80 m2, terasa (13m2), parkiranje pred stavbo, popolnoma prenovljeno in opremljeno. Cena: 257.000 EUR.


Na mirni lokaciji v Dravljah prodamo prostorno, svetlo, popolnoma prenovljeno 3-sobno stanovanje. V bližini se nahaja vsa pomembna infrastruktura ter veliko možnosti za rekreacijo. Stanovanje se nahaja v dvostanovanjski hiši, kjer je bila v letu 2021 izvedena popolna prenova. Na zgradbi je bila izvedena celotna energetska sanacija, v stanovanju so bile zamenjane vse inštalacije, vgrajena 2-slojna okna, ločeni števci za vodo in elektriko ter talna obloga aqua laminat.


Stanovanje odlikujeta prostornost ter funkcionalen tloris, ki obsega predprostor, kuhinjo z jedilnico, dnevno sobo, veliko otroško sobo, kopalnico in spalnico z izhodom na zasebno teraso (13 m2). Stanovanje je orientirano na zahod, jug in vzhod. Stanovanje ima vse sodobne priključke, klima, internet – optika, ogrevanje na varčne električne radiatorje.


Stanovanje se prodaja v idealnem deležu.  Je opremljeno in na voljo za takojšnjo vselitev.


POGOJ PRODAJE: Pogoj lastnika nepremičnine je, da kupec, v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine, plača davek na promet nepremičnin v višini 2% od pogodbeno dogovorjene vrednosti nepremičnine.


V primeru zanimanja, nas kontaktirajte; Agent Andrej Štebal, Tel: 00386-40-301-083, E-mail: astebal@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.