2-sobno stanovanje, Ljubljana Center, 215.000 EUR

2 – sobno stanovanje, Ljubljana  Center, staromeščanska stavba brez dvigala, zgrajena l. 1852, popolnoma prenovljeno l. 2016, 1/4 nad., neto izmera stanovanja 55,00 m2, možnost parkiranja na notranjem dvorišču. Cena 229.000 EUR.


Na izvrstni lokaciji, v bližini strogega mestnega jedra, prodamo popolnoma obnovljeno stanovanje v stanovanjsko poslovni staromeščanski stavbi. V neposredni bližini je vsa infrastruktura (banke, trgovine, vrtec, šola, kulturne ustanove, postajališče LPP itd.) in park Tivoli, ki ponuja različne možnosti športnih dejavnosti. Parkiranje je možno na skupnem notranjem dvorišču in z dovolilnico v parkirni coni C.


Stanovanje se nahaja v prvem nadstropju, orientacija V/S, vsa okna gledajo na notranje dvorišče, kar zagotavlja mir in tišino. Leta 2016 je bilo stanovanje popolnoma obnovljeno in opremljeno. Odlikujejo ga visoki stropovi in razgiban tloris, ki obsega hodnik, kuhinjo, dnevni prostor z jedilnico, spalnico, kopalnico s prho in ločeno stranišče. V souporabi s sosednjim stanovanjem je tudi 9 m2 velik predprostor, ki je z notranjimi vrati ločen od skupnega stopnišča.


Stanovanje ima centralno ogrevanje (lastna plinska peč), talno gretje v kopalnici in priključek za klimatsko napravo.


Stroški so odvisni od porabe (upravnik SPL, elektrika, voda, ogrevanje, internet itd.).


Zanimivo stanovanje omogoča potencialnemu kupcu takojšnjo vselitev in uporabo.


POGOJ PRODAJE: Pogoj lastnika nepremičnine je, da kupec v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine plača davek na promet nepremičnin v višini 2% od pogodbeno dogovorjene vrednosti nepremičnine.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte: agentka Ana Paska Sešek; Tel: 00386-41-506-006;

E-mail: apsesek@bazarealestate.com.


Vljudno vabljeni k ogledu.

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon