PRODANO!! 2,5-sobno stanovanje, Ljubljana Center, 215.000 EUR

Stanovanje se nahaja v centru Ljubljane, v neposredni bližini reke Ljubljanice in nekaj minut hoje od Prešernovega trga in starega mestnega jedra. V bližini je vsa potrebna okoliška infrastruktura, pošta, banke, vrtec, OŠ, LPP postaja, klinični center in hiter dostop do AC.

Blok je leta 2008 popolnoma prenovil arhitekturni biro ENOTA (inštalacije, vodna črpalka, fasada, streha) in ga vizualno čudovito umestil v okolico centra Ljubljane. Stanovanju pripada tudi prostorna klet in del skupne kleti, možnost parkiranja za rampo pred blokom.


Arhitekturno zasnovano stanovanje ima krožen tloris, je funkcionalno razporejeno in prostorsko optimizirano, s pogledom na prekrasen vrt. Tloris obsega prostorno jedilnico s kuhinjo in kuhinjskim otokom (možnost predelave v dnevni prostor), prostorno dnevno sobo z delovnim kotičkom, arhitekturno zasnovano kopalnico, spalnico z veliko garderobnega prostora hodnik, ki povezuje vse prostore in sanitarije (WC + bide).

 

Stanovanje se prodaja opremljeno, z vsemi priključki, belo tehniko in stroji (pralni, pomivalni in sušilni stroj). Po tleh so položene temne ploščice, ki skupaj s svetlo opremo in elementi lesa tvorijo dinamičen kontrast. Visoki stropi (3 m) dodajo k občutku stanovanjske prostornosti, pogled na vrt pa k občutku domačnosti, sredi centra mesta (stanovanje ne leži ob cesti, mirna lega). 400 m vrta pripada sosednjemu bloku, vendar je razdelitev vrta trenutno v pravnem postopku.


Talno ogrevanje po celem stanovanju (toplotna podpostaja), domofon, internetni priključek, upravnik: MAG DOM, stroški od januarja 2015 na vpogled ob ogledu. Zaradi lege in gradnje je stanovanje odlično izolirano, poleti nudi prijetno hladno oazo.

 

Za vse, ki cenijo nekonvencionalnost in vizualno dovršenost. Primerno tudi za investicijo (oddaja = cena 700,00 EUR/mesec). Izjemna priložnost za nakup.


V primeru zanimanja, nas kontaktirajte; agentka Brina Sotlar, tel: 00386-40-626-215, e-mail: bsotlar@bazarealestate.com.

 

Lepo vabljeni k ogledu.