Večnamensko zemljišče, Goriška - Plužna, 200.000 EUR

Na idilični lokaciji med Bovcem in Pužno prodamo čudovito, delno zazidljivo zemljišče, v skupni velikosti 4650 m2, ki nudi veliko mero zasebnosti. Skupna izmera 4650 m2 (14,3% kmetijska zemljišča, 72,6% gozdna zemljišča, 3,5% poseljena zemljišča, 9,6% nedoločena raba) nudi več možnosti za uporabo. Na zemljišču stoji objekt, zgrajen l.2000, v dveh etažah z dvema ločenima vhodoma. Dostop do javne ceste. Cena: 250.000 EUR.


Zemljišče leži na čudoviti lokaciji, s pogledom na okoliške hribe, s hitrim dostopom do centra Bovca in potrebne infrastrukture (banka, pošta, trgovine, restavracije idr.). Odlična priložnost za ljubitelje narave, kajti lokacija predstavlja odlično izhodišče za številne pohode, kolesarjenja, ipd.


Zemljšče je delno zazidljivo, z objektom zgrajenim l.2000. Dve etaži predstavljata izjemno naložbo, možno ju je namreč opremiti v dve ločeni enoti, z ločenima vhodoma. Preostanek zemljišča so kmetijska in gozdna zemljišča, za ljubitelje narave.


Dostop do javne ceste.Vpisano v ZK, brez bremen, vpisana služnost. Potrdilo o namenski rabi in lokacijska informacija v izdelavi.


Izjemna naložbena priložnost.


POGOJ PRODAJE: Pogoj lastnika nepremičnine je, da kupec, v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine, plača davek na promet z nepremičninami, v višini 2% od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine.


V primeru zanimanja, nas kontaktirajte; agentka Brina Sotlar, Tel: 00386-40-626-215,  E-mail: bsotlar@bazarealestate.com.


Vljudno vabljeni k ogledu.