PRODANO!! 2-sobno stanovanje, Ljubljana center, 192.000 EUR

2-sobno stanovanje, Ljubljana Center, zgrajeno l. 1960, delno obnovljeno leta 2000, VP/12. nad., neto izmera stanovanja 50,60 m2, klet v velikosti 1,70 m2, parkiranje za zapornico. Cena: 192.000 EUR.


Na izjemni lokaciji, v bližini strogega mestnega jedra, prodamo delno obnovljeno 2-sobno stanovanje v vzdrževani večstanovanjski stavbi. V neposredni bližini je vsa infrastruktura, UKC, mestna tržnica in sprehajalne poti ob Ljubljanici. Parkiranje je zagotovljeno z zapornico, kjer je dovolj parkirnih mest za stanovalce.


Stanovanje se nahaja v visokem pritličju, je svetlo, orientirano na vzhod in omogoča uživanje v dopoldanskem soncu. Leta 2000 je bilo stanovanje prenovljeno in opremljeno. Razporeditev obsega predprostor, kopalnico, manjši dnevno bivalni prostor s kuhinjo in jedilnico, spalnico ter kabinetom.

Stavba je lepo vzdrževana. Stroški so odvisni od porabe (upravnik, elektrika, voda, ogrevanje-toplovod) in so relativno nizki, med 120€ in 160€ (poletje/zima).


Potencialnemu kupcu omogoča takojšnjo vselitev in uporabo. Vpisano v ZK in brez bremen.


POGOJ PRODAJE: Naročitelj storitve, v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine, plača agencijsko provizijo v višini 2 % od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine + DDV.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agent Andrej Štebal, Tel: 00386-40-301-083, E-mail: astebal@bazarealestate.com.


Vljudno vabljeni k ogledu.