PRODANO!! Zazidljivo zemljišče, Ljubljana Rožna Dolina (Vič), 525.000 EUR

Na ekskluzivni lokaciji v Rožni Dolini prodamo zemljišče velikosti 712 m2. Lokacija potencialnim kupcem zagotavlja popoln mir in intimo, je obdana z zelenjem in drevesi, do hiše vodi ozka dovozna pot. Zemljišče se nahaja pod Rožnikom, v bližini je pošta, trgovina, banka, LPP postaja, vrtec, šola, gimnazija, v radiju 500 m, številne sprehajalne poti, hkrati je center mesta oddaljen manj kot 4 km.


Na zemljišču se nahaja hiša velikosti 107 m2, zgrajena leta 1924 in obnovljena leta 1965, ki pa je potrebna temeljite prenove oziroma rušitve. Na zemljišču je možno graditi eno- in dvostanovanjske stavbe ter tri- in večstanovanjske stavbe.


Dokumentacija in tlorisi v procesu pridobivanja, na vpogled ob ogledu. Zemljišče je primerno za vse, ki cenijo bližino narave in mestnega jedra, izjemno redka ponudba na elitni ljubljanski lokaciji. Primerno za investicijo.


POGOJ PRODAJE: Pogoj lastnika nepremičnine je, da kupec v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine plača davek na promet z nepremičninami v višini 2 % od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agentka Tamara Gostiša, Tel: 00386-40-626-250, E-mail: tgostisa@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.