PRODANO!! 4-sobno stanovanje, Ljubljana okolica - Notranje Gorice, 235.000 EUR

4-sobno stanovanje, Notranje Gorice, prenovljeno l. 2021, 1./1.nad., skupna površina 126,40 m2, neto površina stanovanja 99,30 m2, pokrita garaža 50 m2, 4 PM na zunanjem parkirišču. Cena: 235.000 EUR.


OGLASU JE PRILOŽENA VIZUALIZACIJA POTENCIALNE UREDITVE NOTRANJIH PROSTOROV.


Na izjemni lokaciji, v Notranjih Goricah pri Brezovici, prodamo veliko in prostorno 4-sobno stanovanje v zgornji etaži 2-stanovanjske hiše. Okoliška infrastruktura obsega bližino šole in vrtca, trgovine, pošte, avtobusne postaje LPP 6B ter železniške postaje. Lokacija omogoča hiter dostop do primorske avtoceste. Parkiranje je omogočeno pred stavbo v pokriti garaži, kjer sta 2 parkitni mesti ter na 4 parkirnih mestih na parkirišču (cca. 100 m2 površine).


Stanovanje je prostorno in sončno, orientirano na vzodno, južno in zahodno stran, s čudovitim razgledom na Krim in Barje. Bivalna površina v velikosti 99,30 m2 obsega dve sobi, spalnico, dnevno sobo, kuhinjo z jedilnico, kopalnico, predprostor in hodnik s stopnicami.Tloris tako nudi funkcionalno razporeditev in veliko svetlobe v vseh prostorih. Iz dnevne sobe in spalnice je vstop na balkon velikosti 20,58 m2, s čudovitim razgledom.


V ceno je vključena tudi stanovanjska oprema: kuhinja, kopalnica s sanitarno opremo in keramiko ter omara v spalnici. Internet je zagotovljen z optičnim priključkom, ogrevanje je na 5kW toplotno črpalko Mitsubishi z radiatorji. Stroški bodo odvisni od porabe in obsegajo elektriko, vodo in kanalizacijo, optiko - internet.


Stanovanje se nahaja v stanovanjski stavbi, ki je bila l.2021 iz enostanovanjske predelana v dvostanovanjsko. Gradbeno dovoljenje je pridobljeno, po končanju del bo stanovanje imelo tudi uporabno dovoljenje. Streha je bila zamenjana l.2021, v stanovanju so nove vodovodne in kanalizacijske inštalacije ter optika. Fasada je osvežena.


POGOJ PRODAJE: Pogoj lastnika nepremičnine je, da kupec, v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine, plača davek na promet z nepremičninami, v višini 2% od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agentka Mina Lunder, Tel: 00386-40-626-225, E-mail: mlunder@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.