2,5-sobno stanovanje, Ljubljana Vič, 179.000 EUR

V Rožni Dolini, v neposredni bližini Zdravstvenega doma Vič, prodamo 2,5-sobno stanovanje, v skupni izmeri 75,k8 m2. Stanovanje se nahaja na odlični lokaciji, odlična okoliška infrastruktura (bližina vrtcev, osnovne šole, gimnazije Vič, fakultet, zdravstvenega doma, pošte, banke idr.).


Stanovanje se nahaja v 2. nadstropju večstanovanjske hiše (skupaj 5 enot), fasada zgornje polovice hiše je potrebna obnove. Etažna lastnina je v procesu priprave (vložen elaborat), stanovanju pripada del parkirišča v skupni izmeri 38 m2 ter del vrta ob železnici (58 m2) in drvarnica.


Stanovanje ima zanimivo razporeditev, spodnje nadstropje obsega prostorno in obnovljeno kopalnico s kopalno kadjo, prostoren hodnik z garderobnimi omarami, prostorno dnevno sobo z jedilnim kotičkom in priročno popolnoma opremljeno kuhinjo (pomivalni stroj, pečica idr.) ter manjši kabinet, ki lahko služi kot otroška soba ali delovni prostor. Zgornje nadstropje obsega dve mansardni spalnici, ki bi ju bilo možno preurediti v en prostor.

Inštalacije in priključki so bili popolnoma prenovljeni leta 1999, mansarda leta 2014, kopalnica leta 2015.


Primerno za kupce, ki želijo prostor prilagoditi svojemu okusu, zaradi odlične lokacije pa je stanovanje več kot primerno za oddajo.


Upravnika ni, ogrevanje na plin (centralna), stroški so odvisni od porabe.


V primeru zanimanja, nas kontaktirajte; Agentka Brina Sotlar, Tel: 00386-40-626-215, E-mail: bsotlar@bazarealestate.com.


Vljudno vabljeni k ogledu.