2-sobno stanovanje, Ljubljana Podutik, 2000,00 EUR/mesec

V prijetni in mirni soseski Podutik oddamo prostorno 2-sobno stanovanje s čudovitim atrijem, dvema terasama, bazenom in ribnikom. Stanovanje se nahaja v hiši in je orientirano na sončno zahodno stran. Lokacija omogoča hiter dostop do avtoceste in mestnega središča.

 

Stanovanje obsega hodnik, spalnico, kopalnico, shrambo ter velik dnevni prostor s kuhinjo in jedilnico. Na vrtu se poleg bazena nahaja letna kuhinja, ki omogoča prijetno druženje v toplejših mesecih. 


Stanovanje je popolnoma opremljeno in je pripravljeno za takojšnjo vselitev. V kuhinji je pomivalni stroj, steklokeramiča plošča, napa, pečica, mikrovalovna pečica.

 

Stroški so odvisni od porabe (elektrika, voda, talno ogrevanje na kurilno olje, internetni priključek, bazen).

 

Primerno za posameznika, par, manjšo družino in tuja predstavništva. Hišni ljubljenčki so dobrodošli. Možen tudi kratkoročni najem. 1x varščina.

 

POGOJ NAJEMODAJALCA ZA SKLENITEV POSLA: Pogoj najemodajalca za sklenitev najemne pogodbe je, da najemnik prevzame del stroškov priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestave najemne pogodbe, sestave primopredajnega zapisnika in izvedbe primopredaje nepremičnine, sodelovanja pri prepisu naročnin oz. obveščanja upravnika in dobaviteljev o sklenjenem najemnem razmerju, priprave in hrambe listin ter slikovnega gradiva in pravnega svetovanja pri sklepanju najemnega razmerja (+ DDV).

Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklepajo med seboj   gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, najemnik prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.

 

V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agentka Tamara Gostiša, Tel: 00386-40-626-250,

E-mail: tgostisa@bazarealestate.com.

 

Lepo vabljeni k ogledu.