ODDANO!! Poslovni prostor, Ljubljana Center, 1390,00 EUR/mesec

Oddamo poslovni prostor na priljubljeni lokaciji v centru Ljubljane v bližini Opere in Nebotičnika. Poslovni prostor se nahaja v 1. nadstropju urejenega staromeščanskega bloka brez dvigala.


Primeren je za mirne poslovne dejavnosti (odvetniška pisarna, agencija, IT podjetje, ipd.). Obsega tri prostore, ki imajo dostop s hodnika, hkrati pa so med seboj povezani, manjši kabinet, kopalnico, WC, kuhinjo z jedilnico, shrambo in balkon.

Na voljo je optični internet (Telemach in Telekom), WI-FI z ojačevalcem signala in UTP priključki. Na voljo plačljiva parkirna mesta v okolici ali v bližnji garažni hiši.

 

Stroški se obračunajo po porabi. Ob podpisu pogodbe se plačata dve varščini in ena najemnina. Zaželjen je dolgoročni najem.

 

POGOJ NAJEMODAJALCA ZA SKLENITEV POSLA: Najemnik prevzame v plačilo del stroška priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestavo najemne pogodbe, sestavo zapisnika ter izvedbo primopredaje nepremičnine, sodelovanje pri prepisu naročnin, pripravo in hrambo slikovnega gradiva ter strošek pravnega svetovanja, po odvetniški tarifi, veljavni na dan sklenitve najemne pogodbe (+ DDV).


Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklenejo med seboj gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, najemnik prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.

 

V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agentka Tamara Gostiša, tel: 00386-40-452-362, e-mail: tgostisa@bazarealestate.com

 

Lepo vabljeni k ogledu.