ODDANO!! Poslovni prostor, Ljubljana Center, 1390,00 EUR/mesec

Oddamo poslovni prostor na priljubljeni lokaciji v centru Ljubljane v bližini Opere in Nebotičnika. Poslovni prostor se nahaja v 1. nadstropju urejenega staromeščanskega bloka brez dvigala.


Primeren je za mirne poslovne dejavnosti (odvetniška pisarna, agencija, IT podjetje, ipd.). Obsega tri prostore, ki imajo dostop s hodnika, hkrati pa so med seboj povezani, manjši kabinet, kopalnico, WC, kuhinjo z jedilnico, shrambo in balkon.

Na voljo je optični internet (Telemach in Telekom), WI-FI z ojačevalcem signala in UTP priključki. Na voljo plačljiva parkirna mesta v okolici ali v bližnji garažni hiši.

 

Stroški se obračunajo po porabi. Ob podpisu pogodbe se plačata dve varščini in ena najemnina. Zaželjen je dolgoročni najem.


POGOJ NAJEMODAJALCA ZA SKLENITEV POSLA: Pogoj najemodajalca za sklenitev najemne pogodbe je, da najemnik prevzame del stroškov priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestave najemne pogodbe, sestave primopredajnega zapisnika in izvedbe primopredaje nepremičnine, sodelovanja pri prepisu naročnin oz. obveščanja upravnika in dobaviteljev o sklenjenem najemnem razmerju, priprave in hrambe listin ter slikovnega gradiva in pravnega svetovanja pri sklepanju najemnega razmerja (+ DDV).

Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklepajo med seboj   gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, najemnik prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.

 

V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agentka Tamara Gostiša, Tel: 00386-40-626-250, E-mail: tgostisa@bazarealestate.com.

 

Lepo vabljeni k ogledu.