ODDANO!! Poslovni prostor/Hiša samostojna, Ljubljana Center, 5600,00 EUR + DDV/mesec PRIMERNO ZA VELEPOSLANIŠTVA.

Poslovni prostor/samostojna hiša, Ljubljana – Center, zgrajeno l. 1935, prenovljeno l. 2020, PK + VP + 1 + M, skupna izmera 350,40 m2, 10 parkirnih mest, tlakovan atrij, klet. Cena 6.200,00 EUR + DDV / mesec.


V centru Ljubljane oddamo edinstveno, prenovljeno staromeščansko vilo v štirih etažah. Vila je bila popolnoma prenovljena v letu 2020, vgrajeni so kvalitetni materiali višjega cenovnega razreda (parket, marmor, lesena okna in vrata, videonadzor).


Vila obsega delno vkopano klet, visoko pritličje, 1. nadstropje in mansardo. V vsaki etaži so priključki za kuhinjo in pralni stroj, UTP priključki ter kopalnica s tušem. Delno vkopana klet obsega ločen vhod z dvorišča, tri sobe, kopalnico s tušem ter kurilnico in shrambo. Pritličje obsega ločen vhod, hodnik s stopniščem, tri sobe, prostor za kuhinjo, kopalnico s tušem ter priročno pralnico s trokaderom ob vhodu v hišo. Prvo nadstropje obsega tri sobe, dodatno sobo z balkonom, kopalnico s tušem ter prostor za kuhinjo. Mansarda obsega dve sobi, velik bivalni prostor s kuhinjo ter kopalnico s tušem.

Hiša ima ograjeno dvorišče z desetimi parkirnimi mesti, na tlakovanem atriju je možno postaviti pomožni objekt (priključek za vodo in elektriko).


Prostori so primerni za različne poslovne dejavnosti (zdravstvena dejavnost, veleposlaništvo, odvetniška pisarna, agencija, zavarovalnica, IT podjetje itd.), možna je kombinacija stanovanjske in poslovne rabe.

Stroški se plačujejo po porabi (ogrevanje – mestni plin, elektrika, voda, internet - optika, odvoz smeti, varovanje). Varščina po dogovoru.


POGOJ ODDAJE: POGOJ NAJEMODAJALCA ZA SKLENITEV POSLA: Najemnik prevzame v plačilo del stroška priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestavo najemne pogodbe, sestavo zapisnika ter izvedbo primopredaje nepremičnine, sodelovanje pri prepisu naročnin, pripravo in hrambo slikovnega gradiva ter strošek pravnega svetovanja, po odvetniški tarifi, veljavni na dan sklenitve najemne pogodbe (+ DDV).

Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklenejo med seboj gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, najemnik prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agentka Tamara Gostiša, Tel: 00386-40-452-362,

E-mail: tgostisa@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.