ODDANO!! Poslovni prostor, Ljubljana Center, 2.500,00 - 3.500,00 EUR/mesec

Poslovni prostor – lokal, Ljubljana Center, zgrajeno leta 1854, pritličje, skupna izmera 40 m2. Cena: 2.500-3.500 EUR/mesec.


Na odlični in frekventni lokaciji v Stari Ljubljani oddamo local/prodajalno v velikosti 40 m2. Pred lokalom je možnost najema javne površine za postavitev gostinskega vrta ob Ljubljanici. Poslovni prostor je orientiran proti zahodu in obsega lokal z izložbo, WC za osebje in prostor za manjšo kuhinjo.


Lokal se oddaja neopremljen in je potreben prenove. Oddaja se za 10 let, varščina 10.000 EUR. Najemnina znaša prvo leto 2.500 EUR/mesec (+DDV), drugo leto 3.000 EUR/mesec (+DDV), nato do konca najema 3.500 EUR/mesec (+DDV). V času prenove se najemnina ne obračunava.


POGOJ NAJEMODAJALCA ZA SKLENITEV POSLA: Pogoj najemodajalca za sklenitev najemne pogodbe je, da najemnik prevzame del stroškov priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestave najemne pogodbe, sestave primopredajnega zapisnika in izvedbe primopredaje nepremičnine, sodelovanja pri prepisu naročnin oz. obveščanja upravnika in dobaviteljev o sklenjenem najemnem razmerju, priprave in hrambe listin ter slikovnega gradiva in pravnega svetovanja pri sklepanju najemnega razmerja (+ DDV).

Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklepajo med seboj   gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, najemnik prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agentka Tamara Gostiša, Tel: 00386-40-626-250,

E-mail: tgostisa@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.