4-sobno stanovanje, Ljubljana Vič, 339.000 EUR

4-sobno stanovanje, Ljubljana Vič, zgrajeno l. 1981, prenovljeno l. 2018, VP od 5. v bloku, skupna površina 73,40 m2, bivalni prostor 67,40 m2, balkon 3,0 m2, klet 2,60 m2. Cena: 339.000 EUR.


Na odlični lokaciji prodamo popolnoma prenovljeno 4-sobno stanovanje z balkonom. V bližini je vsa potrebna infrastruktura za udobno bivanje – nakupovalni center Vič, pošta, lekarna, LPP postajališče, vrtec, osnovna šola, gimnazija ter številne sprehajalne in rekreacijske površine.


Stanovanje se nahaja v visokem pritličju urejenega bloka brez dvigala, orientirano je proti SV in JZ. Obsega predsobo, kopalnico, kuhinjo, tri sobe, bivalni prostor ter balkon s pogledom na notranje dvorišče.


Stanovanju pripada tudi shramba v kleti, v vsaki medetaži pa je tudi skupna sušilnica. Parkiranje je možno na skupnem dvorišču pred blokom.


Kuhinja je polno opremljena (pečica, indukcijska kuhalna plošča, pomivalni stroj, hladilnik z zamrzovalnikom). Ostala oprema po dogovoru.


Stroški so odvisni od porabe (ogrevanje – toplovod, upravnik, elektrika, voda, snaga, internet – optika). ZK urejeno, brez bremen.


POGOJ PRODAJE: Pogoj lastnika nepremičnine je, da kupec, v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine, plača davek na promet z nepremičninami v višini 2% od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agentka Tamara Gostiša, Tel: 00386-40-626-250,

E-mail: tgostisa@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.