PRODANO!! Hiša samostojna, Rogaška Slatina, Podplat-Grliče, 250.000 EUR

V Grličah, na mirni lokaciji blizu gozda in AC priključka Šentjur-Dramlje (23 km), prodamo samostojno montažno hišo, ki je bil zgrajena leta 2007. Neto bivalna površina hiše je 374,50 m2. Hiši pripada zemljišče z zelenico v izmeri 1026 m2 in teraso 50 m2. Naselje je mirno in urejeno, v bližini sta zdravilišče Rogaška Slatina (7 km) ter terme Olimije – Podčetrtek (14 km).


Zasnova hiše obsega tri etaže: V kletni etaži se nahaja predprostor, pralnica, toaleta, kurilnica, garaža, studio, vinska klet. V drugi etaži se nahaja fitnes z jacuzzijem, tuš, toaleta, pisarna, shramba, spalnica, hodnik, večji prostor s kuhinjo,  jedilnico in dnevno sobo z izhodom na ogromno teraso. V tretji etaži je glavna spalnica povezana z veliko kopalnico, garderobna soba, dodatna spalnica, zimski vrt in velik hodnik. Hiša ima neizdelano mansardo, ki omogoča dodatni izkoristek prostora.


Ogrevanje je centralno na pelete, kamin, popolnoma klimatizirano, hiša ima vse priključke. Vsa stanovanjska oprema je vključena v ceno.


Hiša se nahaja na hribu z izjemnim razgledom na okoliške hribe, do nje vodi asfaltiran dovoz z vhodom v garažo, pred hišo možnost parkiranja za več avtomobilov. Okolica hiše je lepo urejena z zelenico in čudovitim vrtom z montažnim bazenom, ki omogoča kvalitetno preživljanje prostega časa. Hiša je razgibana, kvalitetno grajena in je odlična priložnost za nakup.


Zemljiškoknjižno stanje urejeno in prosto vseh bremen.


OGLASU JE PRILOŽENA VIZUALIZACIJA POTENCIALNE PREUREDITVE NOTRANJIH PROSTOROV.


POGOJ PRODAJE: Naročitelj storitve, v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine, plača agencijsko provizijo v višini 2 % od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine.


V primeru zanimanja, nas kontaktirajte; agent Andrej Štebal, Tel: 00386-40-301-083, E-mail: astebal@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.