V MIROVANJU!! Poslovni prostor - prostor za storitve, Ljubljana Bežigrad, 1000,00 EUR/mesec

Poslovni prostor - prostor za storitve, Ljubljana Bežigrad, stavba l. 2009, prenovljeno l. 2018, nad. P./2., dvigalo, neto površina 74,10 m2, garaža 23,80 m2. Cena: 1000,00 EUR/mesec.


Na odlični frekventni lokaciji v Zupančičevi jami oddamo svetel in prijeten poslovni prostor, primeren za storitveno dejavnost. V neposredni bližini je vsa infrastruktura (trgovine, banka, pošta, restavracije, postajališče LPP itd.), lokacija nudi hiter dostop do mestnega jedra ter do obvoznice. Poslovni prostor se oddaja skupaj z zaprtim garažnim boksom v podzemni garaži do katere je urejen dostop z dvigalom.


Prostor za storitve je popolnoma obnovljen, orientiran je proti vzhodu in obsijan z jutranjim soncem. Odlikujeta ga veliko izložbeno okno in uporaben tloris, ki obsega tri ločene prostore, čajno kuhinjo in manjšo kopalnico s prho in sanitarijami. Nadstandardno visoki strop dodatno poudari prostornost in odprtost tlorisa. Prostor ima vse potrebne priključke, najemnik uredi pogodbe z dobavitelji. 


Nameščena je klimatska naprava in alarmni varnostni sistem. Prostor se oddaja z opremo ali brez glede na potrebe in želje najemnika. Možen je dodaten najem parkirnega mesta v garažni hiši.

Stroški so odvisni od porabe (upravnik – Reyan, elektrika, voda, ogrevanje, internet - optika).


Prostor je primeren za različne poslovne dejavnosti - pisarna, prodajalna, razstavni prostor, agencija, predstavništvo, kozmetični, frizerski salon idr. Možen je takojšnji prevzem, varščina znaša tri najemnine. Zaželen dolgoročni najem.


POGOJ NAJEMODAJALCA ZA SKLENITEV POSLA: Pogoj najemodajalca za sklenitev najemne pogodbe je, da najemnik prevzame del stroškov priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestave najemne pogodbe, sestave primopredajnega zapisnika in izvedbe primopredaje nepremičnine, sodelovanja pri prepisu naročnin oz. obveščanja upravnika in dobaviteljev o sklenjenem najemnem razmerju, priprave in hrambe listin ter slikovnega gradiva in pravnega svetovanja pri sklepanju najemnega razmerja (+ DDV).

Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklepajo med seboj   gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, najemnik prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; Agentka Ana Paska Sešek, Tel: 00386-40-626-216, E-mail: apsesek@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.