2-sobno stanovanje, Ljubljana Bežigrad, 214.000 EUR

2-sobno stanovanje, Ljubljana Bežigrad, zgrajeno l. 1969, 4./4. nad., neto izmera stanovanja 52,70 m2, balkon 3,3 m2, klet 5 m2. Cena: 214.000 EUR.


OGLASU JE PRILOŽENA VIZUALIZACIJA POTENCIALNE PREUREDITVE NOTRANJIH PROSTOROV.


Na mirni lokaciji za Bežigradom prodamo prijetno stanovanje v večstanovanjski stavbi. V neposredni bližini je vsa infrastruktura (LPP, trgovina, AC obroč, šola, vrtec).


Stanovanje se nahaja v četrtem nadstropju, je svetlo, z lepim razgledom proti centru Ljubljane, orientirano na vzhod, jug in jugozahod. Leta 2005 so bila zamenjana okna. Stanovanje ima idealen tloris in velik potencial za preureditev po željah potencialnega kupca.


Razporeditev obsega hodnik, ločene sanitarije, kopalnico, spalnico, kuhinjo z jedilnico, shrambo ter dnevno sobo z izhodom na balkon, s čudovitim razgledom.


Stavba je vzdrževana, v letu 2018 je bila energetsko prenovljena (fasada, streha). Stavba je brez dvigala. Parkiranje omogočeno pred stavbo oziroma v okolici.


Stroški so odvisni od porabe (upravnik Prima Plus, elektrika, voda, ogrevanje-toplovod) in so relativno nizki, med 100€ in 130€ (poletje/zima).


Vpisano v ZK in brez bremen.


POGOJ PRODAJE: Pogoj lastnika nepremičnine je, da kupec, v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine, plača davek na promet nepremičnin v višini 2% od pogodbeno dogovorjene vrednosti nepremičnine.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agent Andrej Štebal, Tel: 00386-40-301-083, E-mail: astebal@bazarealestate.com.


Vljudno vabljeni k ogledu.