V MIROVANJU!! 5+sobno stanovanje, Primorska - Izola, 600.000 EUR

5-sobno duplex stanovanje, Izola - Soseska Livade, zgrajeno l. 2009, 2./2. nad., dvigalo, bruto površine 154,80 m2, bivalne površine 122 m2, odprta terasa in balkon z razgledom 29,80 m2, klet 3 m2 in dve parkirni mesti v garaži. Cena: 600.000 EUR.


V soseski Livade, na zelenem obrobju Izole, prodamo čudovito 5-sobno duplex stanovanje. V neposredni bližini se nahaja mestno jedro Izole in priljubljena plaža San Simon. Lokacija ponuja tudi neskončne možnosti rekreacije in oddiha.


Stanovanje se nahaja v dveh etažah - v prvi etaži stanovanja se nahajajo kopalnica, dve spalnici, prostoren dnevno-bivalni prostor s kuhinjo in jedilnico iz katere je izhod na čudovito teraso. V mansardnem so otroška soba, kopalnica ter glavna spalnica z izhodom na zasebno teraso. Stanovanje se prodaja neopremljeno. Stavba ima dvigalo.


Stavba ima urejeno ogrevanje in hlajenje na skupno toplotno črpalko locirano izven stavbe. Internet - optika. V stanovanju je izvedena plinska inštalacija za ogrevanje kopalnic ter pripravo tople vode.

Stanovanju pripadata dve parkirni mesti v kletni etaži. Stroški so odvisni od porabe (upravnik – Galeb upravljanje, elektrika, voda, ogrevanje, optika, itd.) in so sorazmerno nizki.


Zemljiškoknjižno stanje urejeno.


POGOJ PRODAJE: Naročitelj storitve, v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine, plača agencijsko provizijo v višini 2 % od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine + DDV.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; Agent Andrej Štebal, Tel: 00386-40-301-083, E-mail: astebal@bazarealestate.com.


Vljudno vabljeni k ogledu.