PRODANO!! 2-sobno stanovanje, Ljubljana Bežigrad, 169.000 EUR

Na izjemni legi, v bližini stadiona Stožic, prodamo svetlo, funkcionalno razporejeno in popolnoma opremljeno 2-sobno stanovanje v skupni izmeri 69,5 m2 (58,4 neto površina stanovanja, shramba v izmeri 5,80 m2 ter zaprti balkon v izmeri 5,30 m2).


Stanovanje se nahaja v urejeni stolpnici; vzdrževana notranjost, novi domofoni, 2 dvigala, upravnik – Prima Plus, skupna kolesarnica). Prijetno naselje potencialnim kupcem nudi vso potrebno okoliško infrastrukturo; možnosti rekreacije, park z igrali, banka, trgovine, LPP postaja, vrtec, šola, bližina fakultet in obvoznice.

 

Svetlo in funkcionalno razporejeno 2-sobno stanovanje z zahodno lego, obsega hodnik (protivlomna vrata, domofon, vgradne omare), uporabno shrambo, dnevno sobo (povečana za velikost balkona) s prostorno sedežno garnituro, regalom za knjige in omarico za televizijo, lepo opremljeno kuhinjo z jedilno mizo in stoli, ki je bila prenovljena leta 2016 (pomivalni stroj, pečica, hladilnik + zmrzovalnik, električni štedilnik, napa), spalnico z zakonsko posteljo, komodo in garderobno omaro, leta 2010 prenovljeno kopalnico s tušem (WC + bide). Po celotnem stanovanju so zamenjana okna, v kuhinji in spalnici je električno upravljanje rolet. Po stanovanju je položen laminat.  

 

Leta 2018 je bila na objektu obnovljena fasada. Stroški v zimskih mesecih 180 EUR, elektrika 25-30 EUR/mesec, rezervni sklad 52 EUR/mesec (investicija v toplotno črpalko).

 

Možnost parkiranja ob objektu. Stanovanje se prodaja popolnoma opremljeno.

 

V primeru zanimanja, nas kontaktirajte; Agentka Brina Sotlar, Tel: 00386-40-626-215, E-mail: bsotlar@bazarealestate.com.


Vljudno vabljeni k ogledu.