Hiša samostojna, Ljubljana okolica - Rakitna, 312.000 EUR

Hiša samostojna, Ljubljana okolica – Raitna, zgrajena l. 1979, adaptirana l. 2000, skupne površine 137,40 m2, bivalne površine 101,60 m2, 618 m2 zemljišča. Cena: 312.000 EUR.


Na izjemni lokaciji obdani z naravo, v okolici Ljubljane, prodamo hišo s čudovitim razgledom. Hiša je alpsko zasnovana, s strmo streho in čudovito urejeno okolico. Lokacija omogoča prijetno bivanje v neokrnjeni naravi.


Hiša ima funkcionalen tloris v treh etažah. V pritličju se nahajajo predsoba, shramba, kopalnica, jedilnica povezana s kuhinjo in dnevno sobo. V nadstropju je spalnica z izhodom na prostorno teraso in kopalnica s kadjo. V mansardi se nahaja otroška soba z izhodom na balkon. Tloris omogoča izdelavo dodatnih prostorov. Hiša je bila leta 2000 v celoti prenovljena (inštalacije, fasada in notranjost).

Hiša ima vse priključke, ogrevanje je centralno na plin, za toploto skrbita tudi dva dodatna kamina v dnevni sobi ter spalnici.


ZK urejeno ter brez bremen.


POGOJ PRODAJE: Pogoj lastnika nepremičnine je, da kupec, v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine, plača davek na promet z nepremičninami v višini 2 % od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine.


V primeru zanimanja, nas kontaktirajte; Agent Andrej Štebal, Tel: 00386-40-301-083, E-mail: astebal@bazarealestate.com.


Vljudno vabljeni k ogledu.