PRODANO!! Hiša samostojna, Notranjska - Cerknica, 98.800 EUR

Samostojna hiša, Cerknica - center, zgrajena l. 1910, P+1, skupna izmera 112 m2, s 232 m2 pripadajočega zemljišča. Cena: 98.800 EUR.


OGLASU JE PRILOŽENA VIZUALIZACIJA POTENCIALNE UREDITVE NOTRANJIH PROSTOROV.


V centru Cerknice prodamo starejšo samostojno hišo z manjšim vrtom in parkirnim prostorom. V bližini se nahaja vsa potrebna infrastruktura – trgovine, osnovna šola, avtobusno postajališče, pošta, banka, lokacija omogoča hiter dostop do avtoceste.


Zasnova hiše obsega dve etaži - pritličje in nadstropje; v pritlični etaži se nahaja širok hodnik, kopalnica, shramba, ločene sanitarije, stopnišče, kuhinja z jedilnico ter dnevna soba s krušno pečjo. V zgornjem nadstropju se nahajata dve večji sobi ter shramba. Ob hiši je tudi kurilnica ter drvarnica. Hiši pripada tudi manjši vrt in parkirni prostor.


Hiša je starejša, vendar kvalitetno grajena, široki zidovi nudijo izolacijo, hiša ima obnovljen dimnik, centralno kurjavo na drva in kurilno olje, streha je v brezhibnem stanju. Hiša ima tudi internetni priključek. Starinsko pohištvo v hiši je lepo ohranjeno in vključeno v ceno nepremičnine.


Priporočljivo za družine in za vse potencialne kupce, ki si želijo ustvariti dom blizu narave in stran od vrveža. Hiša je je v dobrem stanju in primerna za takojšnji prevzem.


Našteti dokumenti so urejeni: gradbeno dovoljenje in ZK brez bremen.


POGOJ PRODAJE: Naročitelj storitve, v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine, plača agencijsko provizijo v višini 2 % od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine + DDV.


V primeru zanimanja, nas kontaktirajte; agent Andrej Štebal, Tel: 00386-40-301-083, E-mail: astebal@bazarealestate.com.


Vljudno vabljeni k ogledu.