PRODANO!! 2-sobno stanovanje, Ljubljana Šiška - Koseze, 239.000 EUR

2-sobno stanovanje, Ljubljana – Šiška - Koseški bajer, zgrajeno l. 1870, prenovljeno l. 2020, 1.nad./mansarda, bivalna površina stanovanja obsega 61,10 m2, z dodatnim lastniškim prostorom v mansardi, v velikosti 52,40 m2. Popolnoma prenovljeno in opremljeno, možnost izdelave dupleks stanovanja. Cena: 239.000 EUR.


Na izjemni lokaciji, v neposredni bližini Koseškega bajerja, prodamo funkcionalno zasnovano, svetlo in v celoti prenovljeno 2-sobno stanovanje. V neposredni bližini je vsa infrastruktura, PST, Rožnik, sprehajalne poti, center mesta je oddaljen le 3,40 km.


Tlorisna zasnova obsega prostoren hodnik, kopalnico, ločen WC, popolnoma opremljeno kuhinjo, ki je povezana z dnevno-bivalnim prostorom ter spalnico z garderobno sobo. Stanovanje ima idealno lego, saj je spalni del orientiran na vzhod, dnevno-bivalni prostor pa na jug in zahod. Stanovanje je zelo svetlo, z visokimi stropovi, v letu 2020 pa je bilo v celoti prenovljeno in opremljeno. V ceno je vključena tudi stanovanjska oprema. Poleg bivalnega dela v velikosti 61,10 m2 pripada stanovanju tudi 52,40 m2 prostora v mansardi. Zaradi možnosti izdelave dupleks stanovanja predstavlja nakup odlično investicijsko priložnost.


Stanovanje se nahaja v starejši večstanovanjski hiši. Optični priključek, ogrevanje na električno centralno peč. Stroški so odvisni od porabe (upravnik, elektrika, voda, optika, rezervni sklad itd.) in so sorazmerno nizki, v zimskem času 260€, poleti 150€. Streha je bila zamenjana, planirana je  prenova stopnišča. Parkiranje omogočeno na skupnem dvorišču ali okolici objekta.


Zemljiškoknjižno stanje urejeno in brez bremen.


POGOJ PRODAJE: Pogoj lastnika nepremičnine je, da kupec, v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine, plača davek na promet nepremičnin v višini 2% od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agent Andrej Štebal, Tel: 00386-40-301-083, E-mail: astebal@bazarealestate.com.


Vljudno vabljeni k ogledu.