2-sobno stanovanje + poslovni prostor, Ljubljana Bežigrad, 265.000 EUR (248.000 EUR - brez poslovnega prostora)

2-sobno stanovanje, Ljubljana Bežigrad, zgrajeno l. 1938, obnovljeno l. 2003, mansarda v 3.nad., skupna površina 87,98 m2, neto površina 80 m2 + poslovni prostor 14,26 m2, skupna uporaba vrta, parkirno mesto pred hišo. Cena: 265.000 EUR.


Na izjemni lokaciji za Bežigradom prodamo prijetno in sončno 2-sobno stanovanje v mansardi urejene večstanovanjske hiše. Okoliška infrastruktura obsega neposredno bližino šole, vrtca, trgovine in športnega parka Žak. Lokacija omogoča hiter dostop do avtoceste in centra Ljubljane. Parkiranje je omogočeno pred stavbo in v njeni okolici.


Stanovanje ima idealno lego in je orientirano proti vzhodu, jugu in zahodu. Je izjemno svetlo in čudovito opremljeno s pohištvom po meri. Tloris obsega velik dnevni prostor s kuhinjo in jedilnico, večjo spalnico, kopalnico in hodnik. Stanovanje je zelo sončno in prostorno, z velikimi okni in visokimi stropovi, l.2011 pa je bilo opremljeno in obnovljeno (okna so zamenjana 2015). V ceno je vključena tudi stanovanjska oprema. 


Optični priključek, ogrevanje na mestni plin. Stroški so odvisni od porabe (upravnik, elektrika, voda, optika, rezervni sklad itd.) in so sorazmerno nizki, povprečno do 150€. Stanovanju pripada tudi poslovni prostor - pisarna v kletni etaži v velikosti 14,26 m2.


Stanovanje se nahaja v starejši, vendar popolnoma obnovljeni stavbi brez dvigala, na objektu sta bili l.2003 zamenjani streha in fasada. Okolica je urejena, skupen vrt je prijeten in ograjen ter popoln za preživljanje toplih dni na prostem.


Zemljiškoknjižno stanje je urejeno in brez bremen, stanovanje je etažirano, uporabno dovoljenje in energetska izkaznica sta v pridobivanju.


POGOJ PRODAJE: Pogoj lastnika nepremičnine je, da kupec, v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine, plača davek na promet z nepremičninami v višini 2% od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agentka Mina Lunder, Tel: 00386-40-626-225, E-mail: mlunder@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.