ODDANO!! 3-sobno stanovanje, Ljubljana Bizovik, 750,00 EUR/mesec

Na odlični lokaciji, v bližini sprehajalne poti PST, v naselju stanovanjskih hiš, oddamo prekrasno opremljeno in funkcionalno razporejeno 3-sobno stanovanje (trenutno preurejeno v 2-sobno stanovanje). Stanovanje se nahaja v mirnem okolišu v dvostanovanjski hiši, s pripadajočo teraso, skupno uporabo okolice hiše ter tremi parirnimi mesti (souporaba garaže).


Funkcionalen tloris stanovanja obsega prostoren hodnik z garderobnimi omarami, spalnico z dvema posteljama in garderobnimi omarami, utility prostor, prekrasno opremljeno kopalnico s tušem, kuhinjo s pogledom na sosednjo zelenico (pomivalni stroj, pečica, mikrovalovna pečica, hladilnik, zmrzovalnik itd.), prostorno jedilnico, ki bi lahko služila kot dnevna soba (z manjšim kaminom, knjižnimi omarami ter mizo z jedilnimi stoli) ter dodatno sobo, ki sedaj služi kot dnevna soba, z izhodom na prekrasno teraso.

 

Stanovanje nudi vso potrebno udobje, stroški odvisni od porabe (ogrevanje na olje – letni strošek se deli na dva dela, internetni priključek itd.).

 

Primerno za manjšo družino, par ali posameznika. Brez domačih živali, zaželen dolgoročen najem (11 mesecev, z možnostjo podaljšanja), 1 varščina.


POGOJ NAJEMODAJALCA ZA SKLENITEV POSLA: Pogoj najemodajalca za sklenitev najemne pogodbe je, da najemnik prevzame del stroškov priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestave najemne pogodbe, sestave primopredajnega zapisnika in izvedbe primopredaje nepremičnine, sodelovanja pri prepisu naročnin oz. obveščanja upravnika in dobaviteljev o sklenjenem najemnem razmerju, priprave in hrambe listin ter slikovnega gradiva in pravnega svetovanja pri sklepanju najemnega razmerja (+ DDV).

Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklepajo med seboj   gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, najemnik prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.

 

V primeru zanimanja, nas kontaktirajte; Agentka Brina Sotlar, Tel: 00386-40-626-215, E-mail: bsotlar@bazarealestate.com.


Vljudno vabljeni k ogledu.