Hiša dvojček (enota), Ljubljana okolica - Jezero, 390.000 EUR

Hiša dvojček, Ljubljana okolica - Jezero, zgrajena l. 2009, dokončana 2017, P+1, skupna površina 98,80 m2, zemljišče z vrtom 226 m2, 2PM. Cena: 390.000 EUR.


Na prijetni lokaciji v okolici Ljubljane, le 5min oddaljene od Podpeškega jezera, prodamo prostorno sončno hišo sredi prijetnega spalnega naselja vrstnih hiš. Okoliška infrastruktura obsega bližino vrtca, trgovine, zdravstvenega doma, pošte ter avtobusne postaje LPP. Lokacija omogoča hiter dostop do Ljubljane, hkrati pa nudi veliko sprehajalnih poti v naravi, kopališč in drugih aktivnosti. Parkiranje je omogočeno na lastniških parkirnih mestih pred hšo.


Prostori v hiši so nanizani v dveh etažah. Bivalna površina nadstropja in pritličja obsega velikost 96 m2. Pritličje je sončno in lepo razporejeno, orientirano na južno stran ter obsega kuhinjsko -dnevni prostor z izhodom na teraso in vrt, vetrolov, utility in WC. V prvem nadstropju so tri spalnice in kopalnica ter garderobni prostor (shramba). Tloris nudi funkcionalno razporeditev in veliko naravne vetlobe v vseh prostorih, ki je omogočena tudi s strešnimi okni.


Ogrevanje je na toplotno črpalko, hiša pa je poleg elektrike, priklopljena tudi na vodovod, kanalizacijo in optiko. Povprečni mesečni stroški znašajo cca 180 eur.


Hiša ima gradbeno dovoljenje in energetsko izkaznico. Prodaja se v celoti opremljena. Popolna je za družine, saj je poleg zasebnega vrtička tudi okolica primerna - naselje z umirjenim prometom, naravnimi parki ter bližino vrtca in pediatra.


POGOJ PRODAJE: Naročitelj storitve, v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine, plača agencijsko provizijo v višini 2 % od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine + DDV.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agentka Mina Lunder, Tel: 00386-40-626-225, E-mail: mlunder@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.