PRODANO!! 3-sobno stanovanje, Ljubljana Center, 398.000 EUR

V objektu Situla prodamo luksuzno in po meri opremljeno 3-sobno stanovanje v 4. nadstropju varovanega bloka z dvigalom. Stanovanju pripada klet ter dve parkirni mesti v garaži objekta. Objekt se nahaja v neposredni bližini centra mesta in železniške postaje.

 

Stanovanje je orientirani proti JV, je izjemno svetlo in nudi krasen razgled na Ljubljanski grad. Obsega hodnik, garderobno sobo, kopalnico s tušem, dodatni WC, spalnico, otroško sobo, utility ter prečudovit in prostoren dnevni prostor s kuhinjo in jedilnico. Vse sobe imajo izhod na velik balkon/ložo, ki se razteza po celotni dolžini stanovanja. Stanovanje je dizajnersko opremljeno po meri (GAO arhitekti), v kuhinji je indukcijska kuhalna plošča, pečica, hladilnik, zamrzovalnik, pomivalni stroj. Možnost vgradnje savne v utility prostoru.  

 

Stroški so odvisni od porabe (upravnik – Tabor, centralno ogrevanje, elektrika, voda, plin, internetni priključek, rezervni sklad itd.).

 

Stanovanje omogoča prestižno in kvalitetno bivanje, oprema je iz najsodobnejših materialov, objekt je energetsko učinkovit (razred B1), po celotnem stanovanju je talno gretje, prezračevanje se izvaja z rekuperatorjem. Ogrevanje, hlajenje in prezračevanje prostorov se upravlja preko pametnih naprav na dotik.

 

POGOJ PRODAJE: Pogoj lastnika nepremičnine je, da kupec v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine plača davek na promet z nepremičninami v višini 2 % od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine.

 

V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agentka Tamara Gostiša, Tel: 00386-40-626-250,

E-mail: tgostisa@bazarealestate.com.

 

Lepo vabljeni k ogledu.