ODDANO!! Poslovni prostor - pisarna, Šenčur, 350,00 EUR/mesec

Oddamo poslovni prostor na priljubljeni lokaciji v poslovni coni Šenčur. Poslovni prostor se nahaja v 2. nadstropju urejene stavbe brez dvigala, ki bo predvidoma zgrajeno v letošnjem letu. Obsega pisarno velikosti cca 30 m2, primerno za različne poslovne dejavnosti (IT podjetje, odvetniška pisarna, agencija, kozmetika, itd.). Prostoru pripada souporaba M in Ž sanitarij ter čajne kuhinje. Pisarna je klimatizirana.

Na voljo je širokopasovni internet (T-2 do 100 Mb/s in Telekom do 50 Mb/s).

 

Ob objektu je zagotovljeno večje število parkirnih mest.

 

Stroški so vključeni v najemnino in vključujejo ogrevanje, hlajenje, toplo in hladno vodo, čiščenje skupnih prostorov ter odvoz smeti. Zaželen je dolgoročni najem.

 

POGOJ NAJEMODAJALCA ZA SKLENITEV POSLA: Najemnik prevzame v plačilo del stroška priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestavo najemne pogodbe, sestavo zapisnika ter izvedbo primopredaje nepremičnine, sodelovanje pri prepisu naročnin, pripravo in hrambo slikovnega gradiva ter strošek pravnega svetovanja, po odvetniški tarifi, veljavni na dan sklenitve najemne pogodbe (+ DDV).


Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklenejo med seboj gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, najemnik prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.

 

V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agentka Tamara Gostiša, Tel: 00386-40-452-362, E-mail: tgostisa@bazarealestate.com.

 

Lepo vabljeni k ogledu.