PRODANO!! 3-sobno stanovanje, Ljubljana Bežigrad, 225.000 EUR

3-sobno stanovanje, Ljubljana – Savsko naselje, zgrajeno l. 1952, prenovljeno l. 2001, 3/3. nadstropje, skupna izmera 83,20 m2, bivalni prostor 67,80 m2, balkon v velikosti 8,40 m2, klet 7,00 m2. Cena: 225.000 EUR.


OGLASU JE PRILOŽENA VIZUALIZACIJA POTENCIALNE UREDITVE NOTRANJIH PROSTOROV.


Na izjemni lokaciji, v Savskem naselju, prodamo svetlo, prostorno in delno opremljeno 3-sobno stanovanje v tretjem nadstropju urejenega bloka. Neposredna infrastruktura nudi trgovine, LPP postajališča, osnovne šole, vrtca, in lekarne, v okolici je veliko zelenja, BMX park, skate park, Lumpi park. Lokacija ponuja tudi hiter dostop do AC obvoznice. Parkiranje omogočeno v bližini stavbe ali njeni okolici.


Stanovanje je orientirano proti zahodu in vzhodu, je izjemno svetlo, s funkcionalnim tlorisom ki obsega hodnik, kopalnico, ločen WC, kuhinjo z jedilnico ter tri velike ločene sobe. Stanovanje ima tudi prekrasen balkon v velikosti 8,40 m2. Tloris omogoča oddajo treh ločenih sob s skupno kuhinjo, kopalnico in sanitarijami. Stanovanje je bilo leta 2001 popolnoma prenovljeno (okna, vrata, inštalacije, talne obloge). Večina opreme ostane v stanovanju in je všteta v ceno.


Stanovanje je vpisano v zemljiško knjigo in je brez bremen.


Stroški so odvisni od porabe in so relativno nizki (upravnik – Emona Plus d.o.o., elektrika, toplovod, optika, rezervni sklad itd.). V bloku je bila leta 2019 zamenjana streha, predvideva se tudi obnova fasade in stopnišča.


Odlična investicijska priložnost za oddajanje v najem.


POGOJ PRODAJE: Naročitelj storitve, v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine, plača agencijsko provizijo v višini 2 % od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine + DDV.


V primeru zanimanja, nas kontaktirajte; agent Andrej Štebal, Tel: 00386-40-301-083, E-mail: astebal@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.