PRODANO!! 2,5-sobno stanovanje, Ljubljana Šentvid, 239.000 EUR

Na izjemni legi, v novejšem in urejenem naselju Tacenska Trojka pod Šmarno Goro, prodamo popolnoma opremljeno 2,5-sobno stanovanje v skupni izmeri 91,19 m2 (80,10 m2 neto površina stanovanja, 4,98 m2 loža in shramba v izmeri 6,10 m2). Urejeno naselje potencialnim kupcem nudi možnosti zasebnosti in miru, vseh vrst rekreacije, vso potrebno okoliško infrastrukturo (banka, trgovina, LPP postaja, vrtec, šola ipd.) in bližino obvoznice.


Stanovanje je izjemno vzdrževano, opremljeno po meri in obsega vhodni del (protivlomna vrata, domofon), povezan v prostoren in svetel dnevni prostor z jedilnim delom (S lega), delovnim kotičkom ter popolnoma opremljeno kuhinjo (pohištvo po meri, pomivalni stroj, napa, indukcijska plošča), shrambo (pralni stroj, sanitarije in omare za shranjevanje), iz dnevnega prostora je prehod v kopalnico, garderobni prostor ter prostorno in funkcionalno opremljeno spalnico (pogled na Šmarno Goro, S lega). Spalnica in dnevni prostor si delita izhod v zastekljeno ložo, ki nudi bodisi dodaten prostor za hrambo oziroma sezonski bivalni del. Tloris je bil prilagojen potrebam lastnikov, dnevni prostor ima možnosti preureditve (dodatna spalnica), dokumentacija bo na voljo ob ogledu. Stanovanju pripadata tudi dve lastniški parkirni mesti ter velika shramba v kleti.

 

Stroški se gibljejo med 120,00 in 170,00 EUR, položnice na vpogled ob ogledu; rezervni sklad, upravnik Gospodar, centralno ogrevanje, internetni priključek).

 

Brez bremen, vpisano v ZK.


V primeru zanimanja, nas kontaktirajte; Agentka Brina Sotlar, Tel: 00386-40-626-215, E-mail: bsotlar@bazarealestate.com.


Vljudno vabljeni k ogledu.