ODDANO!! 4-sobno stanovanje, Ljubljana Center (Prule), 1100,00 EUR/mesec

4 – sobno stanovanje, Ljubljana Center – Prule, blok, zgrajen l. 1958, 2/4 nad., dvigalo, obnovljeno l. 2014, skupna izmera 82,50 m2 (balkon 3,50 m2, klet 4,20 m2), garaža.

Cena: 1100,00 EUR/mesec.


Na priljubljeni lokaciji na Prulah oddamo svetlo in funkcionalno razporejeno 4 – sobno stanovanje z balkonom in garažo. V bližini je vsa infrastruktura: vrtec, šola, trgovina, lekarna, postajališče LPP. Do Špice in mestnega jedra je le kratek sprehod.


Stanovanje se nahaja v 2. nadstropju urejenega bloka z dvigalom. Odprt in funkcionalen tloris obsega predprostor s priročno shrambo, kopalnico s prho, ločeno stranišče, 2 otroški sobi, spalnico in velik dnevni prostor z balkonom ter kuhinjo in jedilnico s francoskim balkonom. Prostori so orientirani proti jugozahodu in so izjemno svetli. 


Stanovanje je bilo obnovljeno leta 2014, opremljeno in na voljo za takojšnjo vselitev. V kuhinji je hladilnik z zamrzovalnikom, steklokeramična kuhalna plošča, pečica, napa, mikrovalovna pečica, pomivalni stroj. V dnevnem prostoru je klimatska naprava. Stanovanje se oddaja skupaj z garažo.


Stroški so odvisni od porabe (upravnik Habit, elektrika, ogrevanje – toplovod, optika).


Primerno za urejene posameznike, pare in družine. Domače živali niso dovoljene. Zaželen dolgoročen najem (12 mesecev, z možnostjo podaljšanja), varščina – 1x najemnina.


POGOJ NAJEMODAJALCA ZA SKLENITEV POSLA: Pogoj najemodajalca za sklenitev najemne pogodbe je, da najemnik prevzame del stroškov priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestave najemne pogodbe, sestave primopredajnega zapisnika in izvedbe primopredaje nepremičnine, sodelovanja pri prepisu naročnin oz. obveščanja upravnika in dobaviteljev o sklenjenem najemnem razmerju, priprave in hrambe listin ter slikovnega gradiva in pravnega svetovanja pri sklepanju najemnega razmerja (+ DDV).

Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklepajo med seboj   gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, najemnik prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte: agentka Anica Paska Sešek, Tel: 00386-40-626-216;

E-mail: apsesek@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.