Poslovni prostor - pisarna, Ljubljana Šiška, 13,00 EUR/m2/mesec

Na odlični lokaciji v Šiški oddamo reprezentativne, čudovito opremljene poslovne prostore v skupni izmeri 200 m2. Slednji se nahajajo v urejeni in vzdrževani stavbi s 24-urnim varovanjem in recepcijo. V neposredni bližini je celotna infrastruktura; LPP, parkirna mesta, avtocestni priključek.


Poslovne prostore odlikuje moderno zasnovan tloris, ki obsega pisarne, sejne sobe, 4 x sanitarije, kopalnico, govorilnico in skupni prostor s kuhinjo ter čudovitim pogledom na Ljubljano in Alpe. Prednost poslovnih prostorov so steklene, mobilne stene, ki bodočemu najemniku omogočajo prilagoditev, glede na prostorske potrebe. Prostori so bili v letu 2018 popolnoma prenovljeni in opremljeni po najnovejših standardih.


Poslovne prostore je možno razdeliti na dve enoti, obdržati trenutno zasnovo, ali pa izvesti popolnoma odprt tip pisarniških prostorov (open space). Pisalne mize, stoli in omare so visoko kakovostna pisarniška oprema, ki jo je po dogovoru možno v celoti uporabiti.


V objektu je dvigalo. Parkiranje je omogočeno v kletnih prostorih poslovne stavbe. Možen je najem večjega števila parkirnih mest (cena 80,00 EUR/parkirno mesto). Na voljo so tudi zunanja parkirišča za obiskovalce. Obratovalni stroški znašajo 3 EUR/m2/mes in zajemajo čiščenje, upravljanje stavbe, ter varovanje. Ogrevanje, električna energija in internet se plačuje po porabi. Možnost hitrega prevzema prostorov.


POGOJ ODDAJE: Naročitelj prevzame v strošek plačilo agencijske provizije, po veljavnem ceniku nepremičninske agencije BAZA in v skladu z veljavnim zakonom o nepremičninskem posredovanju (+DDV).


Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklenejo med seboj  gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, najemnik prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.


V primeru zanimanja, nas kontaktirajte; agent Andrej Štebal, Tel: 00386-40-301-083, E-mail: astebal@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.