Poslovni prostor - pisarna, Ljubljana Šiška, 14,00 EUR/m2/mesec

Poslovni prostor - pisarna, Ljubljana Šiška, zgrajeno l. 2005, prenovljeno l.2018, 5./9.nad, skupna površina 220 m2, možnost najema dodatnih parkirnih mest v garaži. Cena: 14,00 EUR/m2/mesec.


Na odlični lokaciji v Šiški oddamo reprezentativne, čudovito opremljene poslovne prostore v skupni izmeri 220 m2. Slednji se nahajajo v urejeni in vzdrževani stavbi s 24-urnim varovanjem in recepcijo. V neposredni bližini je celotna infrastruktura; LPP, parkirna mesta, avtocestni priključek.


Poslovne prostore odlikuje moderno zasnovan tloris, ki obsega pisarne, sejne sobe, 2 x sanitarije, kopalnico s tuš kabino, govorilnico in skupni prostor s kuhinjo ter čudovitim pogledom na Ljubljano in Alpe. Prednost poslovnih prostorov so steklene, mobilne stene, ki bodočemu najemniku omogočajo prilagoditev glede na prostorske potrebe. Prostori so bili v letu 2018 popolnoma prenovljeni in opremljeni po najnovejših standardih.

Poslovne prostore je možno obdržati v trenutni zasnovi ali izvesti popolnoma odprt tip pisarniških prostorov (open space). Pisalne mize, stoli in omare so vključeni v ceno najema.


V objektu je dvigalo. Parkiranje je omogočeno v kletnih prostorih poslovne stavbe. Možen je najem desetih parkirnih mest (cena 80,00 EUR/parkirno mesto). Na voljo so tudi zunanja parkirišča za obiskovalce. Obratovalni stroški znašajo 3 EUR/m2/mes in zajemajo čiščenje, upravljanje stavbe, ter varovanje. Ogrevanje, električna energija in internet se plačuje po porabi in znašajo cca. 0,5€/m2. Možnost hitrega prevzema prostorov.


POGOJ NAJEMODAJALCA ZA SKLENITEV POSLA: Pogoj najemodajalca za sklenitev najemne pogodbe je, da najemnik prevzame del stroškov priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestave najemne pogodbe, sestave primopredajnega zapisnika in izvedbe primopredaje nepremičnine, sodelovanja pri prepisu naročnin oz. obveščanja upravnika in dobaviteljev o sklenjenem najemnem razmerju, priprave in hrambe listin ter slikovnega gradiva in pravnega svetovanja pri sklepanju najemnega razmerja (+ DDV).

Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklenejo med seboj gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, najemnik prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.


V primeru zanimanja, nas kontaktirajte; Agent Andrej Štebal, Tel: 00386-40-301-083, E-mail: astebal@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.